Bertine Vehof

Bertine Coaching

Persoonlijke Introductie

Emoties als Wegwijzer!

Emoties wijzen ons de weg! Wanneer we de taal van emoties begrijpen en hier naar handelen, hebben we de tools in handen om een leven te creëren waarin we ons gelukkig voelen en doen wat bij ons past.

Uit je hoofd in je hart, luisteren naar je lichaam, doorvoelen, zelfhealing, energiehuishouding, vermoeidheid, je eigen weg bewandelen, bewustwording, passie, essentie, creëren, jezelf zijn, sociale aangepastheid, grenzen, persoonlijke ontwikkeling, hoe werkt het leven?
Thema’s waar ik bekend mee ben en maken dat ik nu doe wat ik doe.

Ik inspireer je graag de mooiste versie van jeZelf te zijn!
De sessies zijn verhelderend en praktisch waarin waardevolle, leven verrijkende tools aangeboden worden. Zelfredzaamheid en verantwoordelijkheid staan voorop. Geen enkele vraag is gek. Mijn motto luidt “Alles is mogelijk, zolang jij het voor mogelijk houdt”.

Ik ontmoet je graag!

Achtergrond

Na een lange periode van chronische ziekte en herstel werd ik me meer en meer bewust van wie ik ben en hoe het leven werkt. Zelfhealing heeft hierdoor mijn passievolle aandacht gekregen. Eigen verantwoordelijkheid en zelfredzaamheid staan daarbij voorop. EmotieCoaching sluit hier naadloos op aan! Ik ben onder de indruk van de enorme wijsheid die emoties in zich hebben en voel me aangesproken deze informatie verder te verspreiden.

Al jaren geef ik les als Docent op de opleiding Intuitieve Trainingen te Zutphen. Wie ben je in essentie, het ontwikkelen van je intuïtieve vermogens, een gezonde energiehuishouding en bewustwording spelen hier de hoofdrol.

Wees de mooiste versie van jeZelf!