Chantal Arends

Chantal Arends

Persoonlijke Introductie

Ik ben Chantal.

Ik geloof dat je zelf de sleutel van je eigen geluk in handen hebt. Onafhankelijk van situaties waar je in terecht komt, heb je altijd een keuze om te bepalen hoe je er mee om gaat en hoe jij je daarover voelt.  Door te voelen, te ontdekken waar jouw onbewuste overtuigingen jou belemmeren om gelukkig te zijn, leef je steeds meer bewust in het moment. En ga je mee met de stroom van het leven,  waardoor je je een gelukkiger mens voelt.

Misschien ben je je niet altijd bewust van jouw emoties, vind je het spannend om te voelen en daarop te vertrouwen of heb je gewoon even een duwtje in de goede richting nodig.
Ik loop graag een stukje met je mee. Ik bied je veiligheid, integriteit en oprechte aandacht. Je kunt je bij mij helemaal ontspannen en jezelf zijn. Ik help je te voelen en ontdekken waar jij jezelf in de weg zit. Ik geef je inzicht in de boodschap van jouw emoties, zodat je met nieuwe mogelijkheden weer zelfstandig verder kan.

Ik zie je graag!

 

“Wat Chantal kenmerkt is dat ze met liefdevolle aandacht jou je proces laat lopen. Ruimtegevend waar nodig, een vraag stellen voor verheldering, een klein duwtje in de goede richting, maar vooral uitnodigend om te accepteren wat er is. Vanuit die acceptatie komt de beweging die nodig is om zicht te krijgen op hetgeen er daadwerkelijk schuurt in je eigen proces.”

Achtergrond

  • Opleiding EmotieCoach – Vera Helleman
  • NLP Practitioner – NTI NLP
  • Training Zelfonderzoek Moeiteloos Jezelf Zijn– Vera Helleman
  • Intervisiebegeleiding voor doktersassistentes – NHG/NVDA
  • Opleiding Doktersassistente- Deltion College
  • Opleiding Leerkracht Speciaal Basisonderwijs – Windesheim
  • Opleiding Leerkracht Basisonderwijs  – KPZ