Chantal Arends

Emotiecoach Chantal

Chantal Arends

Persoonlijke Introductie

Ik ben Chantal.

Ik geloof dat je zelf de sleutel van je eigen geluk in handen hebt. Onafhankelijk van situaties waar je in terecht komt, heb je altijd een keuze om te bepalen hoe je er mee om gaat en hoe jij je daarover voelt.  Door te voelen, te ontdekken waar jouw onbewuste overtuigingen jou belemmeren om gelukkig te zijn, leef je steeds meer bewust in het moment. En ga je mee met de stroom van het leven,  waardoor je je een gelukkiger mens voelt.

Misschien ben je je niet altijd bewust van jouw emoties, vind je het spannend om te voelen en daarop te vertrouwen of heb je gewoon even een duwtje in de goede richting nodig.
Ik loop graag een stukje met je mee. Ik bied je veiligheid, integriteit en oprechte aandacht. Je kunt je bij mij helemaal ontspannen en jezelf zijn. Ik help je te voelen en ontdekken waar jij jezelf in de weg zit. Ik geef je inzicht in de boodschap van jouw emoties, zodat je met nieuwe mogelijkheden weer zelfstandig verder kan.

Ik zie je graag!

 

“Wat Chantal kenmerkt is dat ze met liefdevolle aandacht jou je proces laat lopen. Ruimtegevend waar nodig, een vraag stellen voor verheldering, een klein duwtje in de goede richting, maar vooral uitnodigend om te accepteren wat er is. Vanuit die acceptatie komt de beweging die nodig is om zicht te krijgen op hetgeen er daadwerkelijk schuurt in je eigen proces.”

Achtergrond

  • Opleiding EmotieCoach – Vera Helleman
  • NLP Practitioner – NTI NLP
  • Training Zelfonderzoek Moeiteloos Jezelf Zijn– Vera Helleman
  • Intervisiebegeleiding voor doktersassistentes – NHG/NVDA
  • Opleiding Doktersassistente- Deltion College
  • Opleiding Leerkracht Speciaal Basisonderwijs – Windesheim
  • Opleiding Leerkracht Basisonderwijs  – KPZ

EEC logo liggend wit-oranje
 
OMDAT INZICHT HET VERSCHIL MAAKT

Het Emotie Expertise Centrum heeft als doelstelling het overdragen van kennis en inzicht over de functie, boodschap, werking van en omgang met emoties.
Wij streven ernaar dat emoties weer de positieve aandacht krijgen die ze verdienen, zodat de mens in balans met zichzelf en zijn omgeving kan functioneren.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Something went wrong. Please check your entries and try again.

We gebruiken MailChimp als ons marketingautomatiseringsplatform. Door hieronder te klikken en dit formulier in te dienen, erkent u dat de door u verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp.

Founder

Vera Helleman is oprichter van het EEC, schrijfster van 'De emotie encyclopedie' en founder van het gedachtegoed rondom de acht emotiegroepen en hun betekenissen. Tevens trainer van de EmotieCoach opleiding.

Winkelmand
Scroll naar top