Claudia Holvast

mindfulbrightness

Persoonlijke Introductie

Wil jij meer gaan leven vanuit dat super intelligente deel van jou? Ook wel leven vanuit het hart of intuïtie wordt genoemd,
Vraag jij je af hoe de emoties(welke emoties dan ook) die je ervaart je  daarbij van dienst kunnen zijn?
Om daarmee tegelijkertijd het leven aan te trekken dat het best bij jou past?
Dan kan ik je helpen.
Samen nemen we een kijkje in jouw systeem en wat de emoties jou te vertellen hebben.

Achtergrond

Al vanaf jongs af aan ben ik  geïntrigeerd geweest  door hoe het menselijk systeem, op de fysieke,emotionele,mentale en energetische laag, werkt. En dan met name  hoe we al deze verschillende lagen zo goed mogelijk voor ons kunnen laten werken. Om op die manier zoveel mogelijk het geluk te ervaren dat we in essentie zijn.  Die ongelofelijke fascinatie bracht mij tot het doen van jarenlang onderzoek door middel van opleidingen,yoga en meditatie. Mijn werk als yogadocent en emotiecoach ervaar ik als inspirerend,helend en complementair aan elkaar.

EEC logo liggend wit-oranje
 
OMDAT INZICHT HET VERSCHIL MAAKT

Het Emotie Expertise Centrum heeft als doelstelling het overdragen van kennis en inzicht over de functie, boodschap, werking van en omgang met emoties.
Wij streven ernaar dat emoties weer de positieve aandacht krijgen die ze verdienen, zodat de mens in balans met zichzelf en zijn omgeving kan functioneren.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Something went wrong. Please check your entries and try again.

We gebruiken MailChimp als ons marketingautomatiseringsplatform. Door hieronder te klikken en dit formulier in te dienen, erkent u dat de door u verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp.

Founder

Vera Helleman is oprichter van het EEC, schrijfster van 'De emotie encyclopedie' en founder van het gedachtegoed rondom de acht emotiegroepen en hun betekenissen. Tevens trainer van de EmotieCoach opleiding.

Winkelmand
Scroll naar top