Doranne Janssen

Gaand!

Persoonlijke Introductie

De beste introductie is wat anderen over mij zeggen:

  • “De kracht van Doranne is dat ze precies in staat is de ander op zijn unieke tempo precies daar te brengen waar de kern zit.”
  • “Ze voelt haarfijn aan wat ik nodig heb om weer tot mezelf te komen en weet de juiste snaar te raken waardoor ik zelf met nieuwe inzichten weer verder kan.”
  • “Haar communicatie is zuiver en waarachtig en komt rechtstreeks uit haar kern. En juist doordat Doranne vanuit haar basis voelt en handelt, juist daardoor komen uit haar heel krachtige vragen. In mijn ervaring brengt ze mij daarmee ook weer naar die diepere laag in mij, naar die laag waar doorgaans zoveel stof op ligt. Het effect daarvan is: verandering, inzicht, een ‘oja….’, een ‘aha!’, een verschuiving van perspectief.”

Ik coach vanuit een doorleefd perspectief, met een lach en een traan.
Iedereen heeft alle wijsheid al in zich, het is slechts een kwestie om daar de connectie weer mee te maken. Dat is waar ik bij help.

Achtergrond

Ik heb een brede achtergrond, zowel op gebied van individuele coaching als gericht op ‘coaching’ van organisaties. De mens neemt daarin altijd de centrale plek in vanuit de diepe wetenschap dat de verandering altijd in jezelf zit.

De waarde daarvan is dat je zelf de regie kunt nemen en los komt van afhankelijkheid van de omgeving of omstandigheid. Met EmotieCoaching heb ik iets extra’s in handen gekregen, waarmee ik jou kan helpen je eigen stuur in handen te nemen.