Dorottya Nemeth

Emotiecoach Dori

Dori Coaching

Persoonlijke Introductie

Ik ben al van jongs af aan geïnteresseerd in mensen. Mijn moeder vertelde dat ik als klein meisje naar iedereen lachte en met verbaasde ogen keek. ‘Net alsof ik in iedereen iets moois kon zien.’ zei ze.
En dat zag ik ook en nog steeds.

Mijn levensmissie is liefde en ik ben gefascineerd door het leven en hoe wij, mensen, met ons lichaam, onze emoties en onze geest in elkaar steken.
Het gevoel wanneer je verbonden bent op hartniveau, voorbij alle oordelen en mentale ruis, dat vind ik het allermooiste. Hier gaat het dus ook in mijn coaching om.

Ik ben al een tijdje bezig met het observeren van mijn eigen gedachtes, overtuigingen en emoties. Emotionele vrijheid en waakzaamheid in mijn geest helpen mij elke keer om dichterbij mijn hart te komen en om lichter te leven.
Het leren opmerken van onze emoties, er bewust mee omgaan en leren luisteren naar wat ze ons vertellen leidt tot emotionele vrijheid.
Ze maken ons ook attent op de kwaliteit van ons denken. Wat voor verhalen zijn we onszelf de hele dag aan het vertellen? En in hoeverre zijn deze verhalen constructief? We leven op basis van conceptuele ideeën die we over onszelf en over het leven maken en ook klakkeloos aannemen. Onze emoties reageren op deze overtuigingen. We kunnen dus onze emoties als ingang gebruiken om waakzaamheid te creëren in onze geest.
Een eye – opener!

Ik help je met alle liefde in kaart te brengen wat jouw emoties je willen laten zien.

Achtergrond

EEC logo liggend wit-oranje
 
OMDAT INZICHT HET VERSCHIL MAAKT

Het Emotie Expertise Centrum heeft als doelstelling het overdragen van kennis en inzicht over de functie, boodschap, werking van en omgang met emoties.
Wij streven ernaar dat emoties weer de positieve aandacht krijgen die ze verdienen, zodat de mens in balans met zichzelf en zijn omgeving kan functioneren.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Something went wrong. Please check your entries and try again.

We gebruiken MailChimp als ons marketingautomatiseringsplatform. Door hieronder te klikken en dit formulier in te dienen, erkent u dat de door u verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp.

Founder

Vera Helleman is oprichter van het EEC, schrijfster van 'De emotie encyclopedie' en founder van het gedachtegoed rondom de acht emotiegroepen en hun betekenissen. Tevens trainer van de EmotieCoach opleiding.

Winkelmand
Scroll naar top