Elisa Feijen

Emotiecoach Elise

Elisa Feijen

Persoonlijke Introductie

Verbinden met mensen en de wereld vanuit de gevoelslaag en echtheid is wat ik het liefst doe. Dat begint voor mij altijd met de verbinding in mezelf. Vanuit die plek kan ik met de ander mee kijken om te helpen zien, herkennen én begrijpen wat je diep van binnen al weet. Ik laat je zien hoe ons menselijke systeem werkt en hoe het begrijpen hiervan ons steeds weer kan terugleiden naar het rustpunt in onszelf. Of beter gezegd: het rustpunt dat je bént. Ik ben een rustpunt voor jou, help met vertalen van wat jouw emoties nu voor mooie boodschappen voor jou hebben en help daarmee misvattingen door te prikken die je bij je weten vandaan houden. Ik hoor vaak terug dat mensen een sessie als een “mini-trip” en een opluchting ervaren.

Achtergrond

Geïnspireerd door het leven zelf en o.a. het werk van Vera Helleman, het werk met plantmedicijnen, mooie verdiepende gesprekken,  het moederschap en mijn bevallingen, het werken met zwangere vrouwen en bijwonen van geboortes, het leven zelf in haar rauwheid, schoonheid en puurheid, maar bovenal het dagelijkse met al haar mooie uitdagingen en schoonheid – ooh die kinderen! 😉 –  leerde (en leer!) ik de weg van buiten naar binnen en van binnen naar buiten steeds beter kennen. De weg van de stilte en rust in mezelf én de weg van creatie en expressie vanuit mezelf. Ik ben een mens met al mijn menselijkheid en mijn ogen verzachten voor alle menselijkheid die ik ontmoet in de ‘ander’. Ja, niets menselijks is ons vreemd

EEC logo liggend wit-oranje
 
OMDAT INZICHT HET VERSCHIL MAAKT

Het Emotie Expertise Centrum heeft als doelstelling het overdragen van kennis en inzicht over de functie, boodschap, werking van en omgang met emoties.
Wij streven ernaar dat emoties weer de positieve aandacht krijgen die ze verdienen, zodat de mens in balans met zichzelf en zijn omgeving kan functioneren.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Something went wrong. Please check your entries and try again.

We gebruiken MailChimp als ons marketingautomatiseringsplatform. Door hieronder te klikken en dit formulier in te dienen, erkent u dat de door u verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp.

Founder

Vera Helleman is oprichter van het EEC, schrijfster van 'De emotie encyclopedie' en founder van het gedachtegoed rondom de acht emotiegroepen en hun betekenissen. Tevens trainer van de EmotieCoach opleiding.

Winkelmand
Scroll naar top