Elisa Feijen

Emotiecoach Elise

Elisa Feijen

Persoonlijke Introductie

Wat je vraagstuk, probleem of verlangen ook is, ik help je om door gedachtenspinsels en mentale ruis heen te zakken om tot de kern te komen. Ik doe dit liefdevol en met veel rust. Ik zie (en voel) mezelf als een ‘space-holder’ waarbij alles er kan zijn. Met zachte hand help ik je te doorzien of door te prikken wat je dan ook bij je volgende stap, je weten, je antwoord, je richting, jezelf, je rust of juist je kracht vandaan houdt.

Speciale interesse en ervaringsgebieden:
Alles rondom geboorte en het moederschap. Als doula heb ik kinderen en moeders geboren mogen zien worden. Ik voel diepe liefde en vertrouwen voor de vrouw en de moeder. In haar rol, in haar weten en in haar kunnen en haar keuzes. Ik kan je als EmotieCoach of doula ondersteunen in de persoonlijke processen rondom geboorte en het (jonge) moederschap.

Plantmedicijnen – Het (ceremonieel) werken met verschillende plantmedicijnen zoals ayahuasca, maar ook andere plantmedicijnen en geestverruimende middelen vormt vanaf mijn 20ste een rode draad in mijn leven. De combinatie met de kennis van EmotieCoaching is hierin heel krachtig en ik zou bijna zeggen essentieel voor het integreren van de inzichten in het hier en nu – in de dagelijkse aardse realiteit. Heb je het gevoel dat je je wil voorbereiden op een ceremonie of zoek je handvatten of helderheid hoe je de ervaring en de inzichten uit de ceremonie kunt integreren in je dagelijkse leven? Mijn hart maakt een sprongetje om je hierin te begeleiden met de EmotieCoaching methodiek.

Achtergrond

EEC logo liggend wit-oranje
 
OMDAT INZICHT HET VERSCHIL MAAKT

Het Emotie Expertise Centrum heeft als doelstelling het overdragen van kennis en inzicht over de functie, boodschap, werking van en omgang met emoties.
Wij streven ernaar dat emoties weer de positieve aandacht krijgen die ze verdienen, zodat de mens in balans met zichzelf en zijn omgeving kan functioneren.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Something went wrong. Please check your entries and try again.

We gebruiken MailChimp als ons marketingautomatiseringsplatform. Door hieronder te klikken en dit formulier in te dienen, erkent u dat de door u verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp.

Founder

Vera Helleman is oprichter van het EEC, schrijfster van 'De emotie encyclopedie' en founder van het gedachtegoed rondom de acht emotiegroepen en hun betekenissen. Tevens trainer van de EmotieCoach opleiding.

Winkelmand
Scroll naar top