Elles Buné

Emotiecoach Elles

Laat jezelf stromen

Persoonlijke Introductie

Ik ben een ‘mensen-mens’, warm, spontaan, betrokken en (steeds meer) levend vanuit mijn hart. In het werken met mensen spelen steun, veiligheid, vertrouwen en ruimte voor ‘dat wat gevoeld wil worden’ een belangrijke rol. Hierbij ga ik ook ‘confrontaties’ niet uit de weg.

Naast vele verrijkende opleidingen/cursussen is het leven zelf voor mij de grootste leermeester; moeder worden en mijn grote zoon ook weer loslaten, een scheiding, het omgaan met ziekte, het ‘ondernemerschap’, mijn leven met mijn partner en het ‘in relatie zijn’ met al mijn dierbaren. Steeds meer leer ik zelf verantwoordelijkheid te nemen voor mijn gevoelens en mijn leven. Zo worden hobbels op mijn pad ‘interessante’ uitdagingen!

Mocht jij ‘een hobbel’ op jouw pad tegenkomen en samen willen kijken wat jouw emoties je daarover te vertellen hebben, dan ben je van harte welkom!

Achtergrond

Begonnen als verpleegkundige werk ik nu met veel plezier als (erkend) natuurgeneeskundig therapeute in mijn praktijk aan huis. Naast de aandacht voor het lichaam (met o.a. voetreflextherapie, Holistic Pulsing en Ayurvedische massages)  word ik vooral blij van de ondersteuning die ik kan bieden in het ‘bewustwordingsproces’ van mensen.

Met het ‘Emotiecoaching’ heb ik hierbij een prachtige ‘tool’ in handen gekregen!

EEC logo liggend wit-oranje
 
OMDAT INZICHT HET VERSCHIL MAAKT

Het Emotie Expertise Centrum heeft als doelstelling het overdragen van kennis en inzicht over de functie, boodschap, werking van en omgang met emoties.
Wij streven ernaar dat emoties weer de positieve aandacht krijgen die ze verdienen, zodat de mens in balans met zichzelf en zijn omgeving kan functioneren.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Something went wrong. Please check your entries and try again.

We gebruiken MailChimp als ons marketingautomatiseringsplatform. Door hieronder te klikken en dit formulier in te dienen, erkent u dat de door u verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp.

Founder

Vera Helleman is oprichter van het EEC, schrijfster van 'De emotie encyclopedie' en founder van het gedachtegoed rondom de acht emotiegroepen en hun betekenissen. Tevens trainer van de EmotieCoach opleiding.

Winkelmand
Scroll naar top