Elles Buné

Laat jezelf stromen

Persoonlijke Introductie

Ik ben een ‘mensen-mens’, warm, spontaan, betrokken en (steeds meer) levend vanuit mijn hart. In het werken met mensen spelen steun, veiligheid, vertrouwen en ruimte voor ‘dat wat gevoeld wil worden’ een belangrijke rol. Hierbij ga ik ook ‘confrontaties’ niet uit de weg.

Naast vele verrijkende opleidingen/cursussen is het leven zelf voor mij de grootste leermeester; moeder worden en mijn grote zoon ook weer loslaten, een scheiding, het omgaan met ziekte, het ‘ondernemerschap’, mijn leven met mijn partner en het ‘in relatie zijn’ met al mijn dierbaren. Steeds meer leer ik zelf verantwoordelijkheid te nemen voor mijn gevoelens en mijn leven. Zo worden hobbels op mijn pad ‘interessante’ uitdagingen!

Mocht jij ‘een hobbel’ op jouw pad tegenkomen en samen willen kijken wat jouw emoties je daarover te vertellen hebben, dan ben je van harte welkom!

Achtergrond

Begonnen als verpleegkundige werk ik nu met veel plezier als (erkend) natuurgeneeskundig therapeute in mijn praktijk aan huis. Naast de aandacht voor het lichaam (met o.a. voetreflextherapie, Holistic Pulsing en Ayurvedische massages)  word ik vooral blij van de ondersteuning die ik kan bieden in het ‘bewustwordingsproces’ van mensen.

Met het ‘Emotiecoaching’ heb ik hierbij een prachtige ‘tool’ in handen gekregen!