Fleur van der Minne

Emotiecoach Fleur

De EmotieCoach

Persoonlijke Introductie

We zijn hier allemaal om expressie te geven aan wie we werkelijk zijn. Hier ligt onze grootste vreugde, en mijn grootste vreugde ligt in het ondersteunen hiervan.

Voor mij is het emotionele navigatie systeem hét systeem  dat je hier het beste in kan begeleiden. Omdat emoties altijd aangeven wat nu goed is voor jou en welke stappen nodig zijn om in afstemming te komen en/of te blijven met wie je werkelijk bent ipv wie je denkt te moeten zijn.

Als emotie coach is het aan mij om jouw binnenwereld goed te vertalen en inzicht te geven op dat wat jouw natuurlijke ontwikkeling al in gang heeft gezet. Ik leg uit wat zich in jou afspeelt.

In alle liefde ondersteun ik je met deze ontwikkelingen en met de stappen en expressie die daar nu telkens bij passen.

Achtergrond

  • Emotie Coach – Vera Helleman
  • Consious Therapy – Jose Manchado
  • Rigpa Energetic Healing – Jose Manchado
  • Energetisch Realease – Juno Burger
  • EcoIntention – Hans Andeweg
  • Extra Kommunikative Vaardigheden – Margriet van Bentum
  • Shiatsu/Aryuveda Massage – Ganga Hoogendoorn
Voor achtergrond informatie kan je meer vinden op m’n Website en LinkedIn
Als je meer informatie nodig hebt, hoor ik het graag.

EEC logo liggend wit-oranje
 
OMDAT INZICHT HET VERSCHIL MAAKT

Het Emotie Expertise Centrum heeft als doelstelling het overdragen van kennis en inzicht over de functie, boodschap, werking van en omgang met emoties.
Wij streven ernaar dat emoties weer de positieve aandacht krijgen die ze verdienen, zodat de mens in balans met zichzelf en zijn omgeving kan functioneren.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Something went wrong. Please check your entries and try again.

We gebruiken MailChimp als ons marketingautomatiseringsplatform. Door hieronder te klikken en dit formulier in te dienen, erkent u dat de door u verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp.

Founder

Vera Helleman is oprichter van het EEC, schrijfster van 'De emotie encyclopedie' en founder van het gedachtegoed rondom de acht emotiegroepen en hun betekenissen. Tevens trainer van de EmotieCoach opleiding.

Winkelmand
Scroll naar top