Hilde Verhoef

Emotiecoach Hilde

Heelde

Persoonlijke Introductie

Van kinds af aan was Hilde ‘anders’. Haar heldere vermogens werden al vanaf haar pubertijd ingezet. Helderziend, horend, voelend, wetend – het hele scala werd ontwikkeld. Rond haar 18e begon ze met het geven van reading sessies en is daar nooit meer mee gestopt.

Hilde loopt het pad van wakker bewustzijn. Bewust ZIJN. Leegte, dood en overgave versus vervulling, leven en dankbaarheid. Ze kan je verder helpen met inzicht in zelfexpressie, manifestatie en helpt je focussen vanuit jouw lichtwezen. Daar ligt haar passie. Mensen in hun kracht zetten vanuit hun ware zelf. Het doorbreken van patronen, licht schijnen op overtuigingen, een hand toereiken om uit een cyclus van zwaarte te komen maar bovenal cliënten enthousiasmeren in het pad dat ze lopen.

Dit doet ze door het geven van persoonlijke readingen, healen met de sjamanen spiegels, de emotiecoaching techniek van Vera Helleman en krachtige rituelen in groepsverband om de frequentie van het lichtwezen te verhogen. Ook geeft ze groepshealingen en geeft ze privé sessies aan HSP-ers. Hilde heeft veel ervaring met trauma begeleiding (dissociatie). Ze begeleid veel therapeuten, lichtwerkers en collega readers/healers. Hilde heeft een groot netwerk en stuurt haar cliënten makkelijk door naar andere therapeuten, artsen of healers.

Achtergrond

De achtergrond van Hilde ligt in de psychologie. Ze heeft langdurig gewerkt binnen sociale werkvoorzieningen bij diverse Gemeenten. Daarnaast heeft ze diverse opleidingen gedaan binnen het sjamanisme, reading en healingvak. Momenteel verdiept ze zich in EMDR en EFT – holistische traumabegeleiding.

EEC logo liggend wit-oranje
 
OMDAT INZICHT HET VERSCHIL MAAKT

Het Emotie Expertise Centrum heeft als doelstelling het overdragen van kennis en inzicht over de functie, boodschap, werking van en omgang met emoties.
Wij streven ernaar dat emoties weer de positieve aandacht krijgen die ze verdienen, zodat de mens in balans met zichzelf en zijn omgeving kan functioneren.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Something went wrong. Please check your entries and try again.

We gebruiken MailChimp als ons marketingautomatiseringsplatform. Door hieronder te klikken en dit formulier in te dienen, erkent u dat de door u verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp.

Founder

Vera Helleman is oprichter van het EEC, schrijfster van 'De emotie encyclopedie' en founder van het gedachtegoed rondom de acht emotiegroepen en hun betekenissen. Tevens trainer van de EmotieCoach opleiding.

Winkelmand
Scroll naar top