Emotiecoach Immy

EmotieCoach Praktijk 'Het Zuiden'

  • Immy van Loon
  • Sint Theresiaplein 7
  • 5652 EV Eindhoven
  • (+31) 645746427
  • Openingstijden:

    op afspraak

Persoonlijke Introductie

Enthousiast en gefascineerd door de ideeën van Vera Helleman startte ik de EmotieCoach opleiding. Als mensen in hun kracht komen, weer de verbinding voelen met wie ze in essentie zijn, is dat zó mooi. Daar wilde ik graag mijn steentje aan bijdragen.

Met in mijn rugzak de nodige levens- en werkervaring kijk ik graag met jou naar wat je emoties je nu willen vertellen. Zodat ook jouw proces een extra zetje krijgt; in je Kracht, in Verbinding. Altijd liefdevol, soms sturend, soms afwachtend, met een traan en een lach; net wat er op dat moment wil gebeuren.

Als je er midden in zit is het niet altijd fijn en soms zelfs heel naar maar vanuit een ander perspectief (waarnaar ik je graag begeleid) zijn wij mensen fascinerend en is het leven prachtig! 🙂

Achtergrond

Alles is in beweging, zo ook mijn leven en dus mijn achtergrond.

Ik ben begonnen als analist in het ziekenhuis, een dynamische omgeving en dienstbaar werk. Een innerlijke drang tot verandering en de komst van twee kleintjes zorgden voor een carrièreswitch; wiskunde docent op een middelbare school, wederom dynamisch en dienstbaar.

Het logisch denken heb ik blijkbaar meegekregen en komt me ook als EmotieCoach goed van pas. Maar het lesgeven, het vertrouwenswerk, de leerlingbegeleiding oftewel het persoonlijke contact daar word ik blij van.

Ondertussen zorgden de uitdagingen van het leven ervoor dat ik me steeds bewuster werd van persoonlijke groei. En ik verdiepte mij hierin middels boeken, trainingen en trajecten. O.a. PRI, EFT, EMDR, familieopstellingen, (verlate)rouwverwerking, integrale natuurgeneeskunde en Vera Helleman.

Door Vera zelf getraind in haar gedachtegoed mag ik nu ook als EmotieCoach anderen van dienst zijn op hun pad van persoonlijke ontwikkeling.

EEC logo liggend wit-oranje
 
OMDAT INZICHT HET VERSCHIL MAAKT

Het Emotie Expertise Centrum heeft als doelstelling het overdragen van kennis en inzicht over de functie, boodschap, werking van en omgang met emoties.
Wij streven ernaar dat emoties weer de positieve aandacht krijgen die ze verdienen, zodat de mens in balans met zichzelf en zijn omgeving kan functioneren.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Something went wrong. Please check your entries and try again.

We gebruiken MailChimp als ons marketingautomatiseringsplatform. Door hieronder te klikken en dit formulier in te dienen, erkent u dat de door u verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp.

Founder

Vera Helleman is oprichter van het EEC, schrijfster van 'De emotie encyclopedie' en founder van het gedachtegoed rondom de acht emotiegroepen en hun betekenissen. Tevens trainer van de EmotieCoach opleiding.

Winkelmand
Scroll naar top