Ineke Hoogland

Kina Coaching

Persoonlijke Introductie

Ik word er blij van als mensen gaan zien en ervaren wat zij zelf kunnen doen om een gelukkiger leven te leiden. Heel graag laat ik je kennismaken met de EmotieCoach Methode en help ik je aan de hand van de issues die bij jou spelen de methode toe te passen in je dagelijks leven zodat jij een leven kan leiden wat past bij wie je in essentie bent!

Ik heb een achtergrond waarin ik de GGZ zowel van binnen als van buiten heb leren kennen. Door de EmotieCoach Methode zie ik nu nog beter hoezeer er in de GGZ vanuit mentale concepten gewerkt wordt. En behalve dat dit veel meer tijd kost, is het ook niet afdoende. De EmotieCoach methode laat zien hoe het anders en veel efficiënter kan.

Achtergrond

Mijn leven kenmerkt zich door een voortdurend bezig zijn met groei en ontwikkeling en anderen in hun groei en ontwikkeling begeleiden. Nadat ik een aantal jaar geleden kennis maakte met zowel Vera’s boek als haar online cursus ‘Moeiteloos jezezelf zijn’, was het net of ik dit allemaal al wist… een bijzondere ervaring, die in mij de fundering legde voor de opleiding tot EmotieCoach (2018-2019). Deze opleiding heeft mijn leven enorm veranderd.

Daar waar ik voorheen het leven vooral heel serieus nam, ben ik gaan zien dat het leven één grote speeltuin is waarin ik zelf keuzes kan maken waar ik in stap en waar niet. Dat dit niet door anderen bepaald wordt maar door mijn eigen intenties en gedrag. En Emoties zijn hiervoor een perfect werkend navigatiesysteem. Het navigatiesysteem van de ziel, van jouw essentie. Zij wijzen je telkens weer terug naar wie jij in essentie bent. Graag help ik je hiernaar te luisteren.

EEC logo liggend wit-oranje
 
OMDAT INZICHT HET VERSCHIL MAAKT

Het Emotie Expertise Centrum heeft als doelstelling het overdragen van kennis en inzicht over de functie, boodschap, werking van en omgang met emoties.
Wij streven ernaar dat emoties weer de positieve aandacht krijgen die ze verdienen, zodat de mens in balans met zichzelf en zijn omgeving kan functioneren.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Something went wrong. Please check your entries and try again.

We gebruiken MailChimp als ons marketingautomatiseringsplatform. Door hieronder te klikken en dit formulier in te dienen, erkent u dat de door u verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp.

Founder

Vera Helleman is oprichter van het EEC, schrijfster van 'De emotie encyclopedie' en founder van het gedachtegoed rondom de acht emotiegroepen en hun betekenissen. Tevens trainer van de EmotieCoach opleiding.

Winkelmand
Scroll naar top