Jeanne Roefs

Emotiecoach Jeanne

Kerncoach

Persoonlijke Introductie

Ik werk al een aantal jaren als coach/therapeut en ik vind het zelf erg fijn om met de Emotiecoach Methode te werken. Ik ervaar deze methode als een hele waardevolle aanvulling. Ik heb er persoonlijk ook veel aan gehad, juist omdat de ‘wijsheid van de emoties’ je zoveel extra inzicht geeft in je eigen ervaringen.

Als je eenmaal snapt wat iedere emotie je wil vertellen, maakt dat je ervaring zoveel lichter. Ik merk vaak dat het voor de coachees een opluchting is, als ze ervaren dat emoties je de weg wijzen in plaats van dat je er last van hebt en er het liefst zo snel mogelijk vanaf wilt.

Als coach/therapeut onderzoek ik graag met jou wat er in de kern speelt en wat er voor jou nodig is om weer in je ‘kernkracht’ te komen. Ik help jou om dieper te kijken, dieper te luisteren en dieper te weten, zodat je meer grip krijgt en vooruit kunt. Ik vind het een voorrecht als ik daaraan mag bijdragen.

Door mijn achtergrond, ervaring en opleidingen werk ik zowel op het gebied van persoonlijke coaching als op het terrein van organisatiecoaching voor teams en leiderschap.

Achtergrond

Na mijn heao-opleiding Communicatie heb ik heb ruim 20 jaar leidinggegeven aan marketingafdelingen van nationale en internationale organisaties. In 1999 kwam ik precies op het juiste moment bij Interpolis en kreeg ik de ingeving voor het concept ‘Interpolis Glashelder’. In de 7 jaar dat ik voor dit merk verantwoordelijk was, groeide van binnenuit het verlangen om me meer te focussen op de ontwikkeling van mensen. Die wens werd zo groot dat ik dertien jaar geleden het roer heb omgegooid en vanuit een eigen praktijk ben begonnen met het coachen van organisaties, teams en managers. Sinds 2015 werk ik ook als persoonlijk coach/therapeut.

Om dit goed te kunnen doen heb ik diverse opleidingen gevolgd zoals de Basisopleiding Stressmanagement, Hbo Psychosociaal Therapeut, Trauma Essentials, Geweldloze Communicatie, Deep Democracy en uiteraard de opleiding tot Emotie coach.

EEC logo liggend wit-oranje
 
OMDAT INZICHT HET VERSCHIL MAAKT

Het Emotie Expertise Centrum heeft als doelstelling het overdragen van kennis en inzicht over de functie, boodschap, werking van en omgang met emoties.
Wij streven ernaar dat emoties weer de positieve aandacht krijgen die ze verdienen, zodat de mens in balans met zichzelf en zijn omgeving kan functioneren.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Something went wrong. Please check your entries and try again.

We gebruiken MailChimp als ons marketingautomatiseringsplatform. Door hieronder te klikken en dit formulier in te dienen, erkent u dat de door u verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp.

Founder

Vera Helleman is oprichter van het EEC, schrijfster van 'De emotie encyclopedie' en founder van het gedachtegoed rondom de acht emotiegroepen en hun betekenissen. Tevens trainer van de EmotieCoach opleiding.

Winkelmand
Scroll naar top