Josefien Jansen

Emotiecoach Josefien

Josefien Jansen

Persoonlijke Introductie

De EmotieCoach methode heeft me geleerd om op een gezonde manier met emoties om te gaan. De emoties die ik voel zijn mijn hulpmiddel om bewust te worden van mijn mentale conditie. Doordat ik steeds subtieler leer voelen en nu weet wat welke gevoelens te vertellen hebben ervaar ik veel meer rust, kalmte en helderheid.

Ik ben nogal een stuiterbal en nu nog steeds, maar ik put mezelf niet meer uit en voel veel beter wat wel en niet goed voor mij is.

Ik word heel blij als ik met anderen mijn kennis kan delen. Ik praat graag over onze menselijkheid. Over levensonderwerpen en thema’s waar we tegenaan lopen. Het leven is zo interessant! We zijn allemaal mensen en zo lang we leven zullen we ervaringen opdoen en groeien. Hoe mooi is het dat ik daarin een rol kan spelen. Door jou weer te leren luisteren naar wat jouw hart je zeggen wil.

Achtergrond

Als werk heb ik vanaf jongs af aan in de verkoop gewerkt. Groente en fruit op de markt, slagerij, bakkerij en vishandel.

Qua opleiding ging ik de mode en de styling in. Totaal iets anders. Als bijbaantje werkte ik toentertijd bij een jong bakkersbedrijf en toen ik klaar was met studeren ben ik ‘per ongeluk’ doorgegroeid in de organisatie tot ik in het HR-management terecht kwam. Dankzij mijn hectische functie ben ik op onderzoek gegaan in mijn binnenwereld. Ik wilde weten waarom ik pas mocht ontspannen na uitputting. Ik was overbelast. Ik heb toen heel bewust besloten dat ik mijn leven wilde gaan leiden. Want ik voelde wel degelijk dat het anders kon. Dat was een ‘innerlijk weten’.

Ik ben toen begonnen met de opleiding Transformational Breath ademcoach. Ademen en voelen is onlosmakelijk met elkaar verbonden. En nu als EmotieCoach heb ik een heel gaaf pakket aan tools tot mijn beschikking. Voor mezelf en voor anderen.

EEC logo liggend wit-oranje
 
OMDAT INZICHT HET VERSCHIL MAAKT

Het Emotie Expertise Centrum heeft als doelstelling het overdragen van kennis en inzicht over de functie, boodschap, werking van en omgang met emoties.
Wij streven ernaar dat emoties weer de positieve aandacht krijgen die ze verdienen, zodat de mens in balans met zichzelf en zijn omgeving kan functioneren.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Something went wrong. Please check your entries and try again.

We gebruiken MailChimp als ons marketingautomatiseringsplatform. Door hieronder te klikken en dit formulier in te dienen, erkent u dat de door u verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp.

Founder

Vera Helleman is oprichter van het EEC, schrijfster van 'De emotie encyclopedie' en founder van het gedachtegoed rondom de acht emotiegroepen en hun betekenissen. Tevens trainer van de EmotieCoach opleiding.

Winkelmand
Scroll naar top