Marja van der Steen

Emotiecoach Marja

Emotielogica

Persoonlijke Introductie

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik gefascineerd door ‘hoe mensen doen en waarom ze doen zoals ze doen’. Hier hield ik mij graag intensief mee bezig. Ik observeerde veel en wilde onderliggende processen doorgronden en in beeld brengen. Later werd ik mij ervan bewust dat deze dingen al in een vroeg stadium richting gaven aan hetgeen ik in dit leven te doen en te geven heb.

De reden dat ik zo enthousiast ben over de emotiecoach-methode die Vera heeft ontwikkeld, is dat ik zelf ondervonden heb wat het resultaat is wanneer je emoties als navigatie gaat begrijpen en opvolgen. Maar vooral het feit dat mijn emotionele systeem duidelijk communiceert dat dít is wat ik het allerliefste doe, maakt dat ik met passie en mijn volledige aandacht mijn rol als emotiecaoch wil vervullen.

Naast deze passie houd ik van het buitenleven en de natuur. Ook vind ik het heerlijk om te dansen, muziek te maken, te zingen en viool te spelen.

Wanneer we de boodschap van emoties, logisch als ze zijn, leren kennen, kunnen vertalen en gaan volgen, kan dat levensveranderend zijn!

Op mijn website vind je verschillende mogelijkheden. Spreekt het je aan en voelt het goed? Emoties navigeren in ieder moment….

Je bent van harte welkom!

Achtergrond

Mijn voorkeur ging altijd uit naar zelfstudie, liefst zo min mogelijk klassikaal. Ik haalde een paar deelcertificaten van de onderwijsakte viool, heb wat vioolles gegeven en jaren opgetreden met een muziekgezelschap voor oude muziek en volksmuziek. Verder deed ik ruim 25 jaar geleden de opleiding uitvaartverzorging en in de beginjaren van 2000 heb ik de opleidingen stress-en relatiecounselling gevolgd en afgerond, aangevuld met een uitgebreide kennismodule klinische psychologie. De opleiding voor emotiecoach volgde ik bij Vera in het jaar 2018/2019.

EEC logo liggend wit-oranje
 
OMDAT INZICHT HET VERSCHIL MAAKT

Het Emotie Expertise Centrum heeft als doelstelling het overdragen van kennis en inzicht over de functie, boodschap, werking van en omgang met emoties.
Wij streven ernaar dat emoties weer de positieve aandacht krijgen die ze verdienen, zodat de mens in balans met zichzelf en zijn omgeving kan functioneren.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Something went wrong. Please check your entries and try again.

We gebruiken MailChimp als ons marketingautomatiseringsplatform. Door hieronder te klikken en dit formulier in te dienen, erkent u dat de door u verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp.

Founder

Vera Helleman is oprichter van het EEC, schrijfster van 'De emotie encyclopedie' en founder van het gedachtegoed rondom de acht emotiegroepen en hun betekenissen. Tevens trainer van de EmotieCoach opleiding.

Winkelmand
Scroll naar top