Yvonne Roosen

Emotiecoach Yvonne

Roosenheuvel

Persoonlijke Introductie

Dit is zo gaaf. Hier kan iedereen veel van leren.  Ik verheug mij op onze ontmoeting :-)!

Wie ben ik…? EmotieCoach Yvonne Roosen (1972), sinds 2001 zelfstandig onderneemster. Mijn creatieve brein is graag aan de slag met vreugde en liefde voor mensen en paarden.

Hoe fijn is het om richting te krijgen naar een PrachtigKrachtig bestaan. Daar ben ik goed in en met jou aan de slag gaan maakt ook mij een blij en gelukkig mens.

Je voelt die rust en vrede terug op mijn bedrijf. Als mensen aankomen benoemen ze heel vaak: ’wat een heerlijke rust heerst er hier’, zo grappig altijd! Dat is de sfeer bij ons op de Roosenheuvel.

COACH PRAKTIJK
Duizenden lesklanten, cursisten, coachees, clienten hebben de weg naar Roosenheuvel reeds gevonden.
Naast EmotieCoaching is Equine Assisted Coaching (EAC = coaching met inzet van paarden) erg effectief. Een typisch gevalletje van 1 en 1 is 3 zeg maar :-).

Achtergrond

Ik heb ook een stel enorm positief werkende hersenen! Mijn loopbaan bestaat uit een volgorde die ik nu volledig kan plaatsen om een goede coach voor jou te zijn.

Een voordeel is dat ik naast EmotieCoach  ook gediplomeerd Equine Assisted Coach (EAC) ben. Hierdoor zul je een totaal andere aanpak ervaren!
Eventueel kunnen we dus een ‘paard bij het woord’ voegen, maar dat is niet noodzakelijk.
De coaching is dan voor een groot gedeelte buiten of in overdekte ruimtes.
De terugkoppeling van het paard is enorm leerzaam. Een sessie duurt dan ca. 1,5 uur (i.p.v. 45 min) en de kosten zijn dan ook dubbel tarief.

Mijn opleidingen zijn gediplomeerd instructrice paardrijden, coach voor ruiters, Equine Assisted Coaching, TeamCoach, KinderCoach en EmotieCoaching.
Dat alles zijn voor mij hele logische stappen. Voor jou is dit merkbaar aan de directe en oplossingsgerichte manier van coachen. Mijn specialisatie is Burn-out en weer richting geven naar een PrachtigKrachtig leven.

Een sterke eigenschap van mij is luisteren en waar nodig kan ik even prikken. Juist daardoor ontstaat er inzicht, bewustwording en verandering!

Kom, VRAAG HET DE EMOTIECOACH… Wij brengen mensen verheldering en naar het fijne ‘midden’, daar waar rust, vrede en ontspanning is.

En wie ben jij… :-)?

EEC logo liggend wit-oranje
 
OMDAT INZICHT HET VERSCHIL MAAKT

Het Emotie Expertise Centrum heeft als doelstelling het overdragen van kennis en inzicht over de functie, boodschap, werking van en omgang met emoties.
Wij streven ernaar dat emoties weer de positieve aandacht krijgen die ze verdienen, zodat de mens in balans met zichzelf en zijn omgeving kan functioneren.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Something went wrong. Please check your entries and try again.

We gebruiken MailChimp als ons marketingautomatiseringsplatform. Door hieronder te klikken en dit formulier in te dienen, erkent u dat de door u verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp.

Founder

Vera Helleman is oprichter van het EEC, schrijfster van 'De emotie encyclopedie' en founder van het gedachtegoed rondom de acht emotiegroepen en hun betekenissen. Tevens trainer van de EmotieCoach opleiding.

Winkelmand
Scroll naar top