Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

AUTMINDS ‘de misvatting van zelfbeeld’

zaterdag 5 oktober- 13:00 - 14:00

Autminds is een evenement voor en door volwassenen met autisme. Autminds biedt een mix van ontspanning, educatie en (intellectuele) uitdaging. Mensen met autisme vormen de meerderheid van de sprekers, organisatoren en deelnemers.
Op Autminds wordt niet over ons gepraat, maar door ons en met ons. Over datgene wat wij belangrijk vinden. Datgene wat elders geen of te weinig aandacht krijgt.
Autminds kan worden omschreven als een “meeting of minds“, vandaar de naam Aut-minds.

 

Het thema dit jaar is 'In relatie...'

Op deze dag zal Vera om 13:15 uur een lezing geven in de grote congreszaal over Zelfbeeld.
Beschrijving: Mensen met autisme kampen nogal eens met een laag zelfbeeld. Vera Helleman legt uit dat deze term een misvatting is en zal ons helpen dit anders te gaan zien. Juist bij autisme is de identificatievorming anders verlopen dan bij de doorsnee mens, dat ondanks wat valkuilen ook positieve kanten heeft. Zij zal ons deze lezing inzicht geven in zelfbeeld en de relatie met onszelf en tips geven hoe in een positieve verhouding met jezelf en het leven te komen. Zij leefde dit stuk als ervaringsdeskundige voor en ontdekte de ‘shotcuts’ naar acceptatie van jezelf. Op een verfrissende en verhelderende manier die veel natuurlijker is dan wij door onze omgeving geleerd hebben.

 

reserveer hier je kaarten of bekijk eerst de website van autminds

 

Gegevens

Datum:
zaterdag 5 oktober
Tijd:
13:00 - 14:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Hogeschool van Amsterdam locatie Wibauthuis
Wibautstraat 3b
Amsterdam, 1091 GH
+ Google Maps
Al Onze Trainingen Zijn Gecertificeerd Door:
        

Meer informatie over de opleiding tot 

De opleiding tot EmotieCoach is bedoeld voor hen die gefascineerd zijn door de taal van emoties en
hiermee zouden willen werken in hun huidige baan als hulpverlener of eigen praktijk.
Meer informatie

:

EEC logo liggend wit-oranje
 
OMDAT INZICHT HET VERSCHIL MAAKT

Het Emotie Expertise Centrum heeft als doelstelling het overdragen van kennis en inzicht over de functie, boodschap, werking van en omgang met emoties.
Wij streven ernaar dat emoties weer de positieve aandacht krijgen die ze verdienen, zodat de mens in balans met zichzelf en zijn omgeving kan functioneren.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Something went wrong. Please check your entries and try again.

We gebruiken MailChimp als ons marketingautomatiseringsplatform. Door hieronder te klikken en dit formulier in te dienen, erkent u dat de door u verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp.

Founder

Vera Helleman is oprichter van het EEC, schrijfster van 'De emotie encyclopedie' en founder van het gedachtegoed rondom de acht emotiegroepen en hun betekenissen. Tevens trainer van de EmotieCoach opleiding.

Winkelmand
Scroll naar top