Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Lichter Leven Summit (online)

dinsdag 17 maart- 09:00 - 10:00

LEEF LICHTER, LEEF GELUKKIGER

Lichter leven. Leven in het ‘nu’. Kortom: gelukkiger zijn. Wil jij dat ook? Dan ben je niet de enige.

Er zijn meerdere wegen die leiden tot een lichter leven. Niet voor iedereen is de af te leggen weg hetzelfde. Dat komt omdat ieder zijn eigen, persoonlijke ballast draagt. De weg is dus – zoals zoveel dingen – op maat. Daar komt bij dat ook niet iedereen hetzelfde verstaat onder lichter leven. We hebben allemaal andere doelen en andere waarden die het leven lichter voor ons maken.

Raak jij wel eens verdwaald tijdens je zoektocht naar een lichter leven? Misschien kunnen we je dan helpen. Gedurende dertien dagen worden er online video’s gepubliceerd waarin Robert Bridgeman, schrijver van het boek ‘Lichter Leven’ in gesprek gaat met verschillende gastsprekers – zoals o.a. Tijn Touber, Geert Kimpen, Hannah Cuppen, Michael Pilarczyk en Vera Helleman – over wat lichter leven voor hen inhoudt. Bekijk hoe verschillend de paden naar lichter leven kunnen zijn. Schrijf je hier alvast in! De summit is gratis als je direct aansluit. Achteraf zijn de video’s ook nog te bekijken, maar dan tegen een kleine vergoeding.

Vera Helleman wordt uitgezonden op dinsdag 17 maart om 9:00 uur

Of bekijk hier welke sprekers er nog meer meedoen

Gegevens

Datum:
dinsdag 17 maart
Tijd:
09:00 - 10:00
Evenement Categorie:
Al Onze Trainingen Zijn Gecertificeerd Door:
        

Meer informatie over de opleiding tot 

De opleiding tot EmotieCoach is bedoeld voor hen die gefascineerd zijn door de taal van emoties en
hiermee zouden willen werken in hun huidige baan als hulpverlener of eigen praktijk.
Meer informatie

:

EEC logo liggend wit-oranje
 
OMDAT INZICHT HET VERSCHIL MAAKT

Het Emotie Expertise Centrum heeft als doelstelling het overdragen van kennis en inzicht over de functie, boodschap, werking van en omgang met emoties.
Wij streven ernaar dat emoties weer de positieve aandacht krijgen die ze verdienen, zodat de mens in balans met zichzelf en zijn omgeving kan functioneren.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Something went wrong. Please check your entries and try again.

We gebruiken MailChimp als ons marketingautomatiseringsplatform. Door hieronder te klikken en dit formulier in te dienen, erkent u dat de door u verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp.

Founder

Vera Helleman is oprichter van het EEC, schrijfster van 'De emotie encyclopedie' en founder van het gedachtegoed rondom de acht emotiegroepen en hun betekenissen. Tevens trainer van de EmotieCoach opleiding.

Winkelmand
Scroll naar top