Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Non-Verbale Emotiesignalen Leren Zien En Gebruiken (B4)

woensdag 24 maart 2021- 09:30 - 17:30

€195

Non- verbale emotiesignalen leren zien ben begrijpen

Spreken (verbaal) is maar een klein deel van de communicatie, toch hebben wij geleerd vooral hiernaar te luisteren. Daarbij komt dat het verbale uit het brein komt. Wanneer een cliënt die bij jou in de praktijk komt en vastzit in een bepaald thema, zit het veelal vast in denkkaders die belemmerend zijn en dus is het verbale vaak maar weinig betrouwbaar. Het is wel de plek waar de misvattingen helder worden, maar waar de misvattingen zitten wordt vooral getoond door de non-verbale communicatie. Belangrijk dus om je hierin te verdiepen!

In deze trainingsdag krijg je handvatten om de client non-verbaal te kunnen ‘lezen’, zodat je een nog snellere EmotieCoach sessie kunt geven. Non-verbaal wordt namelijk in de eerste minuten van het gesprek al aangegeven waar de disbalans zit. Dit zie je terug in:

 • Lichaamstaal
 • Energie (!)
 • Gezichtsuitdrukking
 • Gedrag
 • Stemgeluid

Middels uitgebreide uitleg, ervaringsoefeningen, video-opnames en live voorbeeldsessies gaan jullie de non-verbale wereld ontdekken.

De grondslag van EmotieCoaching

De EmotieCoaching is gebaseerd op een aantal grondprincipes. Deze grondprincipes maken deze coachmethode snel, effectief en uniek. Wij werken samen met de natuurlijke logica van het universum, waardoor EmotieCoaching een grote accuratesse heeft, zonder dat de coach zelf bedenkt wat de cliënt nodig heeft. De grondprincipes zijn:

 • Non-dualiteit is de basis waar vanuit wij kijken en de cliënt leren kijken
 • Emoties, onderverdeeld in acht emotiegroepen, sturen ons in wat de cliënt nodig heeft, wij werken hierin volgen het model ‘prisma van creatie
 • De vier natuurwetten kunnen wij nimmer negeren
 • Binnenwereld = Buitenwereld en alles speelt zich daarin af in dit moment
 • Er zijn geen problemen, enkel misvattingen

Voor wie?

De trainingsdag is zinvol voor een ieder die in mensenwerk zit of gewoon geïnteresseerd en in ieder geval A1-2 of B1-2 heeft gevolgd. De non-verbale signalen worden namelijk onderverdeeld in de acht verschillende emotiegroepen.

 

Jouw winst:

 • Nog sneller het triggerpoint kunnen traceren, waardoor je sneller naar de kern gaat
 • Niet alleen kunnen opmerken, maar ook leren spelen met je eigen non-verbale overdracht
 • Nog meer inzicht in communicatiestromen die normaal genegeerd worden.
LINK Fotografie 1906_105213-klein2

De trainer

Vera Helleman, schrijver van 'De emotie encyclopedie', voelexpert en oprichtster van het Emotie Expertise Centrum, zal u deze dag meenemen in de wereld van gevoel op een nuchtere, verhelderende en liefdevol confronterende manier.

Vera heeft een achtergrond in de Integratieve Psychotherapie. Van jongs af aan bekeek zij de wereld vanuit gevoelsperspectief en was gefascineerd door de vragen: 'Waarom doen mensen wat ze doen en zeggen ze wat ze zeggen, terwijl dat heel vaak niet in overeenstemming is met hoe ze voelen?' Zij doorgrondde de wetten waarop onze realiteit stoelt en legde deze naast alle sociale regels waarvolgens wij leven en ontdekte grote discrepantie.

 

Door haar autisme heeft zij een non-verbaal opmerkingsvermogen ontwikkeld dat in de kleinste details veranderingen opmerkte. En die expertise gaat zij in deze training overbrengen.

Praktische informatie:

 • De dag vindt plaats in de Larikszaal op Venwoude te Laage Vuursche
 • Prijs: € 195
 • De trainingsdag is inclusief lunch
 • Wilt je een overnachting extra bijboeken voorafgaande aan de trainingsdag (en ontbijt voor de volgende dag) dan kan dat HIER
 • Annuleren is kosteloos mogelijk tot een maand voor de datum, tot 1 week voor de datum zal 50% van de totaalsom worden teruggeboekt, daarna is geen restitutie meer mogelijk
 • Reserveren kan hieronder
 • Deze trainingsdag/module is onderdeel van Cluster B van de opleiding de EmotieCoach methode. Na het volgen van  zowel Cluster A en B mag je examen doen voor het EmotieCoach netwerk. Lees meer
 • De opleiding is door het CRKBO gecertificeerd.
 • Op deze activiteit zijn onze algemene voorwaarden van kracht
 • Na reserveren ontvang je een factuur en een ticket voor deze trainingsdag in je mailbox
chantal

Chantal Arends

Doktersassistente

"Ik ervaar de opleiding EmotieCoach als één groot cadeau!
Er vallen steeds meer kwartjes en ik ga mezelf en de ander steeds beter begrijpen. Er wordt volgens een duidelijke structuur informatie aangeboden en er is veel ruimte om de stof op mijn eigen manier te kunnen verdiepen.”

Tickets

Non-Verbale Emotiesignalen Leren Zien En Gebruiken (B4) 24-3-2021195,00 incl. btw

Vul alstublieft alle verplichte velden in

Gegevens

Datum:
woensdag 24 maart 2021
Tijd:
09:30 - 17:30
Kosten:
€195
Evenement Categorieën:
, , ,
Evenement Tags:

Locatie

Venwoude
Vuurse Steeg 1
Lage Vuursche, 3749 AN
+ Google Maps
Telefoon:
035 - 666 84 47
Website:
https://venwoudecentre.nl/
Al Onze Trainingen Zijn Gecertificeerd Door:
        

Meer informatie over de opleiding tot 

De opleiding tot EmotieCoach is bedoeld voor hen die gefascineerd zijn door de taal van emoties en
hiermee zouden willen werken in hun huidige baan als hulpverlener of eigen praktijk.
Meer informatie

:

EEC logo liggend wit-oranje
 
OMDAT INZICHT HET VERSCHIL MAAKT

Het Emotie Expertise Centrum heeft als doelstelling het overdragen van kennis en inzicht over de functie, boodschap, werking van en omgang met emoties.
Wij streven ernaar dat emoties weer de positieve aandacht krijgen die ze verdienen, zodat de mens in balans met zichzelf en zijn omgeving kan functioneren.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Something went wrong. Please check your entries and try again.

We gebruiken MailChimp als ons marketingautomatiseringsplatform. Door hieronder te klikken en dit formulier in te dienen, erkent u dat de door u verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp.

Founder

Vera Helleman is oprichter van het EEC, schrijfster van 'De emotie encyclopedie' en founder van het gedachtegoed rondom de acht emotiegroepen en hun betekenissen. Tevens trainer van de EmotieCoach opleiding.

Winkelmand
Scroll naar top