Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Online EmotieCoach interventietraining (B3)

vrijdag 31 januari 2020- 09:30 - zondag 31 mei 2020- 17:30

Voor de mensen die het opleidingstraject De EmotieCoach methode volgen is deze online interventietraining ontwikkeld. Na het volgen van B1-2 ben je toe aan oefenen. Vanaf deze datum zullen de online lessen open gezet worden en worden alle mensen die zich hebben aangemeld (en de voorafgaande modules hebben gevolgd) gekoppeld worden aan mensen in hun regio. Wij streven naar groepjes van 4 of 5 man/vrouw. Je krijgt hier bij aanvang van deze training bericht over via email, waarin jullie emailadressen en woonplaats gedeeld worden. Met het reserveren van deze training geef je daar dus automatisch toestemming voor.

De training bevat uitleg en omschrijving van interventies behorende bij specifieke emotiegroepen. Je gaat deze interventies op elkaar oefenen als onderdeel van de EmotieCoach gespreksmethode die je in module B1-2 hebt geleerd.

Wij raden je aan in de weken dat er geen les is in ieder geval een dagdeel te reserveren en minimaal 8 intervisiebijeenkomsten te plannen alvorens je met proefclienten gaat werken.

Gegevens

Begin:
vrijdag 31 januari 2020- 09:30
Einde:
zondag 31 mei 2020- 17:30
Evenement Categorieën:
, , ,
Evenement Tags:
Al Onze Trainingen Zijn Gecertificeerd Door:
        

Meer informatie over de opleiding tot 

De opleiding tot EmotieCoach is bedoeld voor hen die gefascineerd zijn door de taal van emoties en
hiermee zouden willen werken in hun huidige baan als hulpverlener of eigen praktijk.
Meer informatie

: