Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Projecties inzetten voor inzicht (B6)

woensdag 8 april 2020- 09:30 - 17:30

€195

Projecties inzetten voor inzicht

Inzicht is een belangrijke fase in veranderingsprocessen. Dat is niet alleen een mentaal begrijpen, maar echt een klik in je onderbuik waarin iets duidelijk wordt.. voelbaar duidelijk. Het moment van inzicht is daarom vaak het moment van verandering en derhalve zo belangrijk.

In deze trainingsdag gaat we projecties inzetten voor inzicht. Een boeiend en nog lang niet door iedereen begrepen onderwerp met veel potentiële ingang naar inzicht. Wij leven namelijk in één grote projecties, de hele dag door! Ons levensscenario is de projectie van onze binnenwereld. Dat is waarom de buitenwereld ons spiegelt. Hoe dit precies werkt gaan we grondig uitdiepen deze dag. Tevens leer je hoe je dit principe kunt inzetten om een zelfhelend proces in gang te zetten, waardoor de buitenwereld van de cliënt kan gaan veranderen.

Deze dag gaan we spelen met projecties. Je gaat zelf ervaren, begrijpen en tips en trucs leren om zelfs ook jezelf effectief in te zetten als projectie van de cliënt.

De grondslag van EmotieCoaching

De EmotieCoaching is gebaseerd op een aantal grondprincipes. Deze grondprincipes maken deze coachmethode snel, effectief en uniek. Wij werken samen met de natuurlijke logica van het universum, waardoor EmotieCoaching een grote accuratesse heeft, zonder dat de coach zelf bedenkt wat de cliënt nodig heeft. De grondprincipes zijn:

 • Non-dualiteit is de basis waar vanuit wij kijken en de cliënt leren kijken
 • Emoties, onderverdeeld in acht emotiegroepen, sturen ons in wat de cliënt nodig heeft, wij werken hierin volgen het model ‘prisma van creatie
 • De vier natuurwetten kunnen wij nimmer negeren
 • Binnenwereld = Buitenwereld en alles speelt zich daarin af in dit moment
 • Er zijn geen problemen, enkel misvattingen

Voor wie?

Voor iedereen die een zeker bewustzijn heeft en meer over spiegelen en projecteren wil begrijpen. Voor mensen die de opleiding: De EmotieCoach methode volgen en voor mensen die werkzaam zijn als hulpverlener en dit kneepje van het vak willen leren.

 

Jouw winst:

 • Het levensscenario dat jij zelf aantrekt beter begrijpen en hierdoor
 • Niet meer in de verhalen van cliënten getrokken worden, maar hun levensgebeurtenissen kunnen interpreteren als lessen
 • Je vinger op je juiste plek kunnen leggen en/of jezelf als projectie kunnen inzetten voor inzicht
LINK Fotografie 1906_105213-klein2

De trainer

Vera Helleman, schrijver van 'De emotie encyclopedie', voelexpert en oprichtster van het Emotie Expertise Centrum, zal u deze dag meenemen in de wereld van gevoel op een nuchtere, verhelderende en liefdevol confronterende manier.

Vera heeft een achtergrond in de Integratieve Psychotherapie. Van jongs af aan bekeek zij de wereld vanuit gevoelsperspectief en was gefascineerd door de vragen: 'Waarom doen mensen wat ze doen en zeggen ze wat ze zeggen, terwijl dat heel vaak niet in overeenstemming is met hoe ze voelen?' Zij doorgrondde de wetten waarop onze realiteit stoelt en legde deze naast alle sociale regels waarvolgens wij leven en ontdekte grote discrepantie.

Het werken met de projecties die het leven in het nu aangeeft is Vera's liefde. 

"Dit maakt de coachsessies voor mij spelen" aldus Vera

Praktische informatie:

 • De dag vindt plaats in Kloosterhotel ZIN
 • Prijs: € 195
 • De trainingsdag is inclusief lunch
 • Wilt je een overnachting extra bijboeken voorafgaande aan de trainingsdag (en ontbijt voor de volgende dag) dan kan dat HIER
 • Annuleren is kosteloos mogelijk tot een maand voor de datum, tot 1 week voor de datum zal 50% van de totaalsom worden teruggeboekt, daarna is geen restitutie meer mogelijk
 • Reserveren kan hieronder
 • Deze trainingsdag/module is onderdeel van Cluster B van de opleiding de EmotieCoach methode. Na het volgen van  zowel Cluster A en B mag je examen doen voor het EmotieCoach netwerk. Lees meer
 • De opleiding is door het CRKBO gecertificeerd.
 • Op deze activiteit zijn onze algemene voorwaarden van kracht
 • Na reserveren ontvang je een factuur en een ticket voor deze trainingsdag in je mailbox

Kloosterhotel ZIN

Dit voormalig klooster heeft door de toevoeging van moderne architectuur een open en eigenzinnig karakter, maar de sfeer van het kloosterleven proef je er nog steeds. Bij kloosterhotel ZIN kunt u bewust samenkomen in een duurzame omgeving. Duurzame en hergebruikte materialen zorgen voor een natuurlijke uitstraling. Niet alleen eenvoud maar ook creatie werkt mee aan een succesvol samenkomen. Kunst is bij ZIN geen aankleding; ze is werkzaam aanwezig.

Hier vindt je persoonlijke aandacht en heerlijke gerechten uit de 100% biologische keuken  met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Speciale dieetwensen worden met liefde door de kok voor jou bereidt. Gastvrijheid is voor ons een belangrijk uitgangspunt, wij laten u graag thuis en gezien voelen! Het huishouden wordt verzorgd door collega’s met een beperking.

U kunt bij ZIN overnachten in minimalistisch ingerichte kamer. Op station Vught kan een taxibus geregeld worden voor deelnemers van de trainingen.

Vraag naar de mogelijkheden voor overnachting, dieet of taxivervoer bij de receptie van ZIN

chantal

Chantal Arends

Doktersassistente

"Ik ervaar de opleiding EmotieCoach als één groot cadeau!
Er vallen steeds meer kwartjes en ik ga mezelf en de ander steeds beter begrijpen. Er wordt volgens een duidelijke structuur informatie aangeboden en er is veel ruimte om de stof op mijn eigen manier te kunnen verdiepen.”

Tickets

Projecties inzetten voor inzicht (B6) 08-04-2020195,00 incl. btw

Vul alstublieft alle verplichte velden in

Gegevens

Datum:
woensdag 8 april 2020
Tijd:
09:30 - 17:30
Kosten:
€195
Evenement Categorieën:
, , ,
Evenement Tags:

Locatie

Kloosterhotel ZIN
Boxtelseweg 58
Vught, 5261 NE
+ Google Maps
Telefoon:
073 658 80 00
Website:
https://www.kloosterhotelzin.nl/
Al Onze Trainingen Zijn Gecertificeerd Door:
        

Meer informatie over de opleiding tot 

De opleiding tot EmotieCoach is bedoeld voor hen die gefascineerd zijn door de taal van emoties en
hiermee zouden willen werken in hun huidige baan als hulpverlener of eigen praktijk.
Meer informatie

: