Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Van Verhaal Naar Verbinding (B5)

woensdag 12 mei 2021- 09:30 - 17:30

€195
Verbinding

Van verbaal naar verbinding

De belangrijkste basis in EmotieCoaching is de cliënt uit ‘het verhaal’ leren halen. Dat is soms nogal een klus, zeker als het voor jou als coach ook nog niet helemaal helder of geïntegreerd is. Uit een verhaal komen, terug in verbinding met het nu, zal een radicale verlichting geven uit heel veel problemen en zet je direct in de positie van observator waar er inzicht mogelijk is en er weer keuzemogelijkheid is voor geluk.

In deze trainingsdag gaan we vanuit verschillende invalshoeken dit thema uitdiepen. Je gaat tips krijgen en trucs leren hoe hier zelf uit te komen en hoe dit toe te passen op cliënten. Je leert gedachtencycli doorbreken en verhalen (gedachten) neutraliseren cq ombuigen. Je leert over empathie, de fases van veranderingsprocessen en het verschil tussen de droomstaat en de lagen van de reële werkelijkheid.

Oftewel: je gaat leren een gat in de ‘matrix’ te maken en daaruit te stappen. De rode of de blauwe pil te nemen…

De grondslag van EmotieCoaching

De EmotieCoaching is gebaseerd op een aantal grondprincipes. Deze grondprincipes maken deze coachmethode snel, effectief en uniek. Wij werken samen met de natuurlijke logica van het universum, waardoor EmotieCoaching een grote accuratesse heeft, zonder dat de coach zelf bedenkt wat de cliënt nodig heeft. De grondprincipes zijn:

 • Non-dualiteit is de basis waar vanuit wij kijken en de cliënt leren kijken
 • Emoties, onderverdeeld in acht emotiegroepen, sturen ons in wat de cliënt nodig heeft, wij werken hierin volgen het model ‘prisma van creatie
 • De vier natuurwetten kunnen wij nimmer negeren
 • Binnenwereld = Buitenwereld en alles speelt zich daarin af in dit moment
 • Er zijn geen problemen, enkel misvattingen

Voor wie?

Deze trainingsdag is interessant voor iedereen die uit de ‘matrix’ wil stappen en zijn naasten niet langer wil voeden in (destructieve) verhalen. Hij is verder een cruciaal onderdeel van de opleiding: De EmotieCoach methode. Onze ervaring is dat een aantal studenten juist op dit onderwerp vast lopen en daarom hebben wij hem als aparte trainingsdag op de kaart gezet.

 

Jouw winst:

 • De grootste valkuil overkomen in zowel je eigen leven als in je leven als coach
 • Handvatten om de hardnekkigste overtuigingen door te prikken en om te buigen
 • Uit de matrix stappen!
Vera Helleman

De trainer

Vera Helleman, schrijver van 'De emotie encyclopedie', voelexpert en oprichtster van het Emotie Expertise Centrum, zal u deze dag meenemen in de wereld van gevoel op een nuchtere, verhelderende en liefdevol confronterende manier.

Vera heeft een achtergrond in de Integratieve Psychotherapie. Van jongs af aan bekeek zij de wereld vanuit gevoelsperspectief en was gefascineerd door de vragen: 'Waarom doen mensen wat ze doen en zeggen ze wat ze zeggen, terwijl dat heel vaak niet in overeenstemming is met hoe ze voelen?' Zij doorgrondde de wetten waarop onze realiteit stoelt en legde deze naast alle sociale regels waarvolgens wij leven en ontdekte grote discrepantie.

 

Zij is haar loopbaan begonnen als non-dualiteitsleraar, waarvan je veel terug gaat zien in deze training. Maar, let op! Liefde confronteerd

Praktische informatie:

 • De dag vindt plaats in de Larikszaal op Venwoude te Laage Vuursche
 • Prijs: € 195
 • De trainingsdag is inclusief lunch
 • Wilt je een overnachting extra bijboeken voorafgaande aan de trainingsdag (en ontbijt voor de volgende dag) dan kan dat HIER
 • Annuleren is kosteloos mogelijk tot een maand voor de datum, tot 1 week voor de datum zal 50% van de totaalsom worden teruggeboekt, daarna is geen restitutie meer mogelijk
 • Reserveren kan hieronder
 • Deze trainingsdag/module is onderdeel van Cluster A van de opleiding de EmotieCoach methode. Na het volgen van  zowel Cluster A en B mag je examen doen voor het EmotieCoach netwerk. Lees meer
 • De opleiding is door het CRKBO gecertificeerd.
 • Op deze activiteit zijn onze algemene voorwaarden van kracht
 • Na reserveren ontvang je een factuur en een ticket voor deze trainingsdag in je mailbox
Venwoude
Venwoude
Venwoude
Venwoude
chantal

Chantal Arends

Doktersassistente

"Ik ervaar de opleiding EmotieCoach als één groot cadeau!
Er vallen steeds meer kwartjes en ik ga mezelf en de ander steeds beter begrijpen. Er wordt volgens een duidelijke structuur informatie aangeboden en er is veel ruimte om de stof op mijn eigen manier te kunnen verdiepen.”

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Van Verhaal Naar Verbinding (B5) 12-5-2021
195,00
120 available

Gegevens

Datum:
woensdag 12 mei 2021
Tijd:
09:30 - 17:30
Kosten:
€195
Evenement Categorieën:
, , ,
Evenement Tags:

Locatie

Landgoed de Horst
De Horst 1
Driebergen, 3971 KR Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0343-556179
Website:
www.landgoeddehorst.nl
Al Onze Trainingen Zijn Gecertificeerd Door:
        

Meer informatie over de opleiding tot 

De opleiding tot EmotieCoach is bedoeld voor hen die gefascineerd zijn door de taal van emoties en
hiermee zouden willen werken in hun huidige baan als hulpverlener of eigen praktijk.
Meer informatie

:

EEC logo liggend wit-oranje
 
OMDAT INZICHT HET VERSCHIL MAAKT

Het Emotie Expertise Centrum heeft als doelstelling het overdragen van kennis en inzicht over de functie, boodschap, werking van en omgang met emoties.
Wij streven ernaar dat emoties weer de positieve aandacht krijgen die ze verdienen, zodat de mens in balans met zichzelf en zijn omgeving kan functioneren.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Something went wrong. Please check your entries and try again.

We gebruiken MailChimp als ons marketingautomatiseringsplatform. Door hieronder te klikken en dit formulier in te dienen, erkent u dat de door u verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp.

Founder

Vera Helleman is oprichter van het EEC, schrijfster van 'De emotie encyclopedie' en founder van het gedachtegoed rondom de acht emotiegroepen en hun betekenissen. Tevens trainer van de EmotieCoach opleiding.

Winkelmand
Scroll naar top