Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Zorg Totaal Beurs Utrecht

dinsdag 12 maart - donderdag 14 maart

Zorgtotaal staat voor 3 inspirerende vakbeursdagen met volop inhoud, beleving en entertainment. Het uitgebreide expositieprogramma is het kloppend hart van de beurs. Hier tonen marktleiders, start-ups en het mkb het nieuwste en meest complete aanbod van producten, technieken, innovaties en diensten voor de intra- en extramurale zorg.

 

INNOVATIES, KENNISDELING EN NETWERKEN
Naast een groot exposantenaanbod, is er een uitgebreid inhoudelijk programma vol lezingen, demonstraties en simulaties. Het is bovendien dé plek om te netwerken en te leren hoe andere bedrijven en instellingen probleemoplossend te werk gaan.

 

Lezingen Vera Helleman:

 

Een nieuwe visie op autisme

dinsdag 12 maart 11:00-11.30 uur in theater 14: Verpleging

Autisme wordt voornamelijk gezien als een handicap. Vera Helleman, spreker van deze presentatie, zelf gediagnosticeerd met autisme en dochter van een vader, moeder van drie kinderen met ASS, zegt: “De capaciteiten, voortkomend uit mijn autisme, zijn juist een pré”. In de stapels boeken die zij las over autisme merkte zij op dat er cruciale informatie ontbreekt, “Het waarom van kenmerkend a-typisch gedrag is niet volledig”. Zij legt in deze presentatie vooral de nadruk op de vergaande gevolgen van het ontbreken van het ik-referentiepunt bij mensen met autisme en de energetische logica van sensitiviteit.

 

Emoties als diagnostisch middel

donderdag 14 maart 11:00-11.30 uur in theater 14: Verpleging

Emoties worden door velen gezien als lastige dingen. Emotieregulatie is daarom dé aanpak als het gaat om leren omgaan met excessen. Maar waar waren emoties in den beginne eigenlijk voor bedoeld? Vera Helleman ontwikkelde een methode waarin emoties neergezet zijn als diagnostisch raamwerk omdat emoties feedback geven op innerlijke overtuigingen en drijfveren. Iedere ‘emotiegroep’ representeert een facet van het leven. Begrijp je al deze emotiegroepen, dan heb je een compleet inzicht in de menselijke natuur en potenties . Nieuwsgierig naar deze innovatieve visie? Kom dan naar deze presentatie.

Gegevens

Begin:
dinsdag 12 maart
Einde:
donderdag 14 maart
Evenement Categorieën:
,
Website:
https://www.zorgtotaal.nl/beursinformatie

Organisator

zorgtotaal
Website:
www.zorgtotaal.nl
Al Onze Trainingen Zijn Gecertificeerd Door:
        

Meer informatie over de opleiding tot 

De opleiding tot EmotieCoach is bedoeld voor hen die gefascineerd zijn door de taal van emoties en
hiermee zouden willen werken in hun huidige baan als hulpverlener of eigen praktijk.
Meer informatie

:

EEC logo liggend wit-oranje
 
OMDAT INZICHT HET VERSCHIL MAAKT

Het Emotie Expertise Centrum heeft als doelstelling het overdragen van kennis en inzicht over de functie, boodschap, werking van en omgang met emoties.
Wij streven ernaar dat emoties weer de positieve aandacht krijgen die ze verdienen, zodat de mens in balans met zichzelf en zijn omgeving kan functioneren.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Something went wrong. Please check your entries and try again.

We gebruiken MailChimp als ons marketingautomatiseringsplatform. Door hieronder te klikken en dit formulier in te dienen, erkent u dat de door u verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp.

Founder

Vera Helleman is oprichter van het EEC, schrijfster van 'De emotie encyclopedie' en founder van het gedachtegoed rondom de acht emotiegroepen en hun betekenissen. Tevens trainer van de EmotieCoach opleiding.

Winkelmand
Scroll naar top