De client weet het, wij vertalen slechts

shutterstock_454809184

Wat is EmotieCoaching?

EmotieCoaching is een snelle coachvorm waarbij de sturing in het gesprek komt vanuit het emotionele navigatiesysteem van de cliënt. De EmotieCoach treedt hierbij op als vertaler van wat de binnenwereld aangeeft nodig te hebben.
Hierdoor geven wij een duwtje in de richting die de natuurlijke ontwikkeling ingezet heeft. De cliënt bepaalt dus wanneer hij of zij een duwtje nodig heeft, de emoties bepalen wat hij of zij nodig heeft en de EmotieCoach brengt het naar het bewustzijn voor een effectiever proces.

In een consult met een EmotieCoach bekijken we een emotioneel knelpunt en vallen er direct al veel inzichten binnen die een proces in gang zetten. Mocht er naast inzicht nog meer nodig zijn dan is de EmotieCoach toegerust met bij die emotiegroep passende interventies. Een gesprek is daarom altijd op maat en niet op tijd.

Doel van EmotieCoaching is de cliënt zo snel mogelijk weer zelfredzaam te maken en zelfverantwoordelijk voor het eigen pad en geluk, met een hernieuwd contact met het gevoel als navigatiesysteem.

Interne begeleiding

Interne begeleiding

Waar er gewerkt wordt met mensen, spelen ook weleens emoties. Soms zelfs zoveel dat conflicten of burn-out het gevolg zijn. Wij hebben speciaal opgeleide EmotieCoaches in ons netwerk met een achtergrond in de zakelijke markt of zorgsector die wij inzetten voor een stukje interne begeleiding. Tezamen met een training en dus meer begrip over de eigen emoties is dit een sterke combinatie gebleken waardoor uw personeel beter functioneert.