Autisme

Doe mee aan ons onderzoek

De constitutionele eignschappen van mensen met autisme

Wij zijn bezig met een onderzoek over autisme dat de verschillen in kaart breng op constitutioneel niveau. De pijlers daarin zijn:

  • Hyper sensitiviteit
  • Het ontbreken van het ik-referentiepunt
  • De focus op natuurwetmatig logische details

Wil jij ons helpen met dit onderzoek? Vul dan een van onze vragenlijsten  in. (zowel voor mensen met autisme als neurotypische mensen)

Onderzoek emoties

Binnenkort:

Is er verband tussen emoties en fysieke klachten?

Wij zijn bezig met een onderzoek op te zetten dat de relatie tussen emoties en fysieke klachten nader bekijkt. Is er verband? Wat was eerst, de emoties of de klacht? En zijn er bepaalde klachten die corresponderen met bepaalde emotiegroepen in het bijzonder?

Binnenkort meer informatie en mogelijkheid tot deelname

EEC logo liggend wit-oranje
 
OMDAT INZICHT HET VERSCHIL MAAKT

Het Emotie Expertise Centrum heeft als doelstelling het overdragen van kennis en inzicht over de functie, boodschap, werking van en omgang met emoties.
Wij streven ernaar dat emoties weer de positieve aandacht krijgen die ze verdienen, zodat de mens in balans met zichzelf en zijn omgeving kan functioneren.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Something went wrong. Please check your entries and try again.

We gebruiken MailChimp als ons marketingautomatiseringsplatform. Door hieronder te klikken en dit formulier in te dienen, erkent u dat de door u verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp.

Founder

Vera Helleman is oprichter van het EEC, schrijfster van 'De emotie encyclopedie' en founder van het gedachtegoed rondom de acht emotiegroepen en hun betekenissen. Tevens trainer van de EmotieCoach opleiding.

Winkelmand
Scroll naar top