GA NAAR:
  Add a header to begin generating the table of contents

  Leer hoe je een cliënt begeleidt uit destructieve perceptie

  en hoe je effectief vragen stelt om hen tot inzichten en constructieve overtuigingen te brengen.

  Wat leer je?

  Van adviseren op inhoud, naar interveniëren op procesniveau

  Inzicht
  Ontdek hoe de mens zichzelf identificeert met 'verhalen' en hier de crux ligt van ongeluk.

  Kennis
  Slurp informatie op over hoe je als EmotieCoach het verhaal van de cliënt kunt gebruiken om slimme en helende vragen te stellen.

  Kunde
  Leer hoe je  je cliënt uit stap voor stap helpt destructieve overtuigingen te neutraliseren.

  Hoe werkt het?

  Online

  vanuit je eigen huis op ieder apparaat

  Op je eigen tijd

  en in je eigen tempo

  meer dan 5 uur videomateriaal

  met bijbehorende syllabus

  Heldere uitleg

  en opdrachten van onze expert op dit gebied

  voorbeeld casussen

  waarin met de emoties wordt gewerkt

  Samen met anderen

  waarmee je je ervaringen kunt delen op het forum

  Inhoud van de training

  In dit hoofdstuk diepen we uit wat we precies bedoelen met het begrip 'verhaal' en leggen we uit waarom dit zo'n belangrijk principe in de EmotieCoaching is.

  De reële werkelijkheid bestaat uit de energetische en feitelijke realiteit. We sturen er in een EmotieCoach gesprek op aan dat de overtuigingen in lijn komen te liggen met deze werkelijkheid. Waarom? en hoe? Dat leer je hier.

  Hoe onderbreek je een cliënt die maar door blijft praten? Hoe bepaal je het moment om in te breken? Hoe doe je dat? En waar stuur je vervolgens naartoe?

  Om iets te kunnen veranderen aan de binnenwereld van de cliënt zul je deze eerst naar de positie van observator moeten begeleiden, oftewel in een bereidheid tot zelfreflectie. Wat betekent dit precies en hoe begeleid je je cliënt daar naartoe?

  De volgende fase in een gesprek is meekijken met de cliënt, op de juiste 'knopjes' drukken en inzicht uitlokken vanuit de cliënt. Welke kant je op moet, dat vertellen de emoties je... 

  En dan willen we de misvattingen die deze cliënt ongelukkig maken ombuigen naar constructieve gezichtspunten. En natuurlijk speelt hier de hamvraag weer: hoe doe je dat?

  In dit laatste hoofdstuk mag je al je inhoudelijke vragen stellen die je na het kijken van al het materiaal nog hebt. De trainer neemt eens in de zoveel tijd een video op waarin al die vragen besproken worden. Die video's worden hier verzameld als extra aanvulling.

  De trainer

  Vera Helleman

  VERA HELLEMAN

  Is schrijver van 'De emotie encyclopedie', voelexpert en oprichtster van het Emotie Expertise Centrum, zal je in deze training meenemen in de wereld van gevoel op een nuchtere, verhelderende en liefdevol confronterende manier.

  Vera heeft een achtergrond in de Integratieve Psychotherapie en verdiepte zich vanuit inzicht in non-dualistische principes in de wetmatigheden van onze menselijke realiteit en de structuren van onze menselijke geest en gevoelens. Van jongs af aan bekeek zij de wereld vanuit gevoelsperspectief en was gefascineerd door de vragen: 'Waarom doen mensen wat ze doen en zeggen ze wat ze zeggen, terwijl dat heel vaak niet in overeenstemming is met hoe ze voelen?'

  De opleiding

  Deze trainingsmodule is onderdeel van de A-module reeks van de opleiding ‘De EmotieCoach methode’. EmotieCoaching is een snelle coachvorm waarbij de sturing in het gesprek komt vanuit het emotionele navigatiesysteem van de cliënt. De EmotieCoach treedt hierbij op als vertaler van wat jouw binnenwereld aangeeft nodig te hebben.

  In het A-module traject leer je je eigen emotionele navigatiesysteem kennen en gebruiken.
  In het B-module traject leer je deze inmiddels geintegreerde informatie inzetten om ook anderen te coachen.

  Je kunt zelf modules sparen om tot een volledige opleiding te komen en dus ook iedere module apart volgen.

  A-modules EmotieCoaching
  B-modules1

  Wat deelnemers zeggen

  "Wat een dag vol inspiratie en inzichten!"

  "Wat mega veel info... kom ik ooit zover?

  "Heel fijn om steeds meer te zien en leren over hoe je een Emotiecoach gesprek voert. Weer veel geleerd vandaag."

  Direct inschrijven

  B4 van verhaal naar verbinding

  €98

  Krijg meer inzicht over de fases en opbouw van een  EmotieCoach gesprek

  Leer hoe je toewerkt naar het vinden van die ene belemmerende overtuiging

  Ontdek verschillende manieren van overtuigingen ombuigen en/of neutraliseren

  (Na betaling ontvang je een e-mail met instructies en vind je de training in je account nadat je hebt ingelogd)

  Dit vind je misschien ook interessant

  Online training B5 Non-verbale emotiesignalen leren zien en gebruiken

  Online training Ontdek hoe je cliënt subtiel zijn of haar waarheid communiceert en hoe jij deze kunt gebruiken tijdens de loop van een EmotieCoach gesprek Van communiceren met enkel taal, naar een veel rijkere (binnen)wereld van communicatie InzichtOntdek welke schat van informatie over de binnenwereld van je cliënt er ligt in non-verbale signalen. KennisLeer wat …

  Online training B5 Non-verbale emotiesignalen leren zien en gebruiken Lees verder »

  Online training B1-2 De EmotieCoach gespreksmethodiek

  Online training Ontdek de diagnostische waarde van emoties in gespreksvoering Emoties laten zien dat er afstemming nodig op tussen hoofd en hart. Emoties vertellen ook nog eens precies wát er nodig is, ook zonder dat we ons daarvan bewust zijn. Een EmotieCoach dient daarom als vertaler van wat de cliënt middels zijn of haar emoties …

  Online training B1-2 De EmotieCoach gespreksmethodiek Lees verder »

  online training B9 Emoties en fysieke klachten

  Online training Lichaam, geest en emoties zijn verbonden geest en emoties zijn daarom óók poorten naar genezing! Help disbalans in het lichaam op te heffen door de correlerende emotiegroepen te balanceren InzichtWord je diep bewust van de correlatie tussen lichaam en emoties KennisLeer hoe de principes achter EmotieCoaching genezing in gang kan zetten en hoe …

  online training B9 Emoties en fysieke klachten Lees verder »

  EEC logo liggend wit-oranje
   
  OMDAT INZICHT HET VERSCHIL MAAKT

  Het Emotie Expertise Centrum heeft als doelstelling het overdragen van kennis en inzicht over de functie, boodschap, werking van en omgang met emoties.
  Wij streven ernaar dat emoties weer de positieve aandacht krijgen die ze verdienen, zodat de mens in balans met zichzelf en zijn omgeving kan functioneren.

  STUDIE ADVIES ?

  Ben je geïnteresseerd in onze opleiding of trainingen en/of wil je graag overleggen met een studie adviseur? Doe hier een terugbel verzoek en word binnen 3 werkdagen teruggebeld.

  Abonneer je op onze nieuwsbrief

  En blijf op de hoogte!

  We gebruiken MailChimp als ons marketingautomatiseringsplatform. Door hieronder te klikken en dit formulier in te dienen, erkent u dat de door u verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp.

  Something went wrong. Please check your entries and try again.
  1
   1
   Jouw winkelmand
   online variant B4 van verhaal naar verbinding
   1 X 98,00 = 98,00
   Scroll naar top