Basisopleiding: de EmotieCoach methode

EmotieCoaching volgens de methode van Vera Helleman is een snelle en oprechte methode om via de emoties die de cliënt ervoer tijdens een levenssituatie en waarin een bepaald thema getriggerd werd, in slechts enkele minuten tot een zelfhelend proces aan te zetten. Het is een coachvorm die op zichzelf staat, maar ook heel goed geïntegreerd kan worden in reeds bestaande therapievormen. Het is namelijk vooral een methode waarin je middels een gesprekstechniek de actuele thema's blootlegt en begrijpt wat hierin nodig is. De thema’s worden bepaald door de emoties die actief zijn. Daardoor weet de EmotieCoach wat het onderbewuste van de cliënt aangeeft nodig te hebben.

Je leert tijdens de opleiding deze thema's in diepte kennen, maar ook leer je effectieve interventies om bij de gerelateerde emotiegroep te gebruiken. Heb je andere interventies geleerd en begrijp je het doel daarvan, dan passen die prima in de EmotieCoach sessie.

voor wie?

Deze opleiding is bedoeld voor hen die gefascineerd zijn door de taal van emoties en hiermee zouden willen werken in hun huidige baan als hulpverlener of eigen praktijk. Cluster A is tevens geschikt voor iedereen die meer van het leven wil begrijpen. De opleiding EmotieCoach is niet enkel een emotie cursus, maar een volwaardige methodiek om te hanteren.

ga direct naar:
  Add a header to begin generating the table of contents

  de 8 emotiegroepen

  Ons emotionele navigatiesysteem is een geavanceerd systeem dat ons op ons levenspad begeleidt. Iedere emotiegroep navigeert ons door verschillende facetten van het leven. Ze zijn gebaseerd op natuurwetten die allemaal een stukje van creatie vertegenwoordigen en derhalve een bepaald levensthema. Levensthema's waarin we door emoties aangezet worden tot handelen, passief danwel actief, maar ook thema's waar we in vast kunnen lopen en emoties ons aangeven wat we nodig hebben, als spreekbuis van ons zelfhelend vermogen. Deze 8 thema’s samen vormen het geheel van schepping. Omdat ze vanuit diep inzicht over hoe de wereld van creatie werkt zijn ontstaan en daarom de natuurlijke logica bevatten en daarmee richting aangeven, ervaren mensen de methode als bevrijdend. Ons emotionele navigatiesysteem is derhalve een gereedschap dat het waard is om 'opgepoetst' te worden.

  bambino cirkel

  “Het is zo logisch, waarom heeft nooit eerder iemand dit bedacht?”

  2 clusters

  De opleiding is opgedeeld in twee basisclusters en een specialisatiecluster. Het eerste cluster omvat 10 modules die ook los zijn te volgen voor iedereen die geïnteresseerd is in het diepere plaatje of onderdelen daarvan. Deze zijn vooral gericht op het zelf ervaren en zijn ook een prachtig persoonlijk traject. Heb je alle 10 modules gevolgd dan kun je door voor het tweede gedeelte van de opleiding, cluster B, waar vooral het EmotieCoach zijn wordt uitgediept en je echt gedegen de methode kunt gebruiken.

  A1-2 Leren leven op je emotionele kompas
  A3 Emotiegroep Liefde
  Online cursus Moeiteloos jeZelf zijn
  A4 Emotiegroep Vreugde
  A5 Emotiegroep Afkeer
  A6 Emotiegroep Schaamte/Schuld
  A7 Emotiegroep Verdriet
  A8 Emotiegroep Angst
  A9 Emotiegroep Verbazing
  A10 Emotiegroep Boosheid

  De 8 emotiegroepen uitgediept

  kolb2
  B1-2 De EmotieCoach gespreksmethodiek
  B3a Intervisietraining
  B3b Online interventietraining
  B4 Van verhaal naar verbinding
  Supervisie1 (onderdeel van B3)
  B5 Non-verbale emotiesignalen leren zien en gebruiken
  Leercoach sessie (onderdeel van B3)
  Praktijkdag voor B3 studenten
  B6 Taal als interventiemethode in het coachgesprek
  B7 De coach maakt het verschil (onderdeel van B3)
  Werken met proefcliënten (onderdeel van B3)
  Supervisie2 (onderdeel van B3)
  B8 Projecties inzetten voor inzicht
  Praktijkdag voor B3 studenten
  B9 De correlatie tussen emoties en fysieke klachten
  B10 Natuurwetten en energiewerk
  Toetsing tbv plaatsing in EmotieCoach overzicht

  de toepassing: EmotieCoaching

  Iedere les bevat een stuk kennisoverdracht, een plenair voorbeeld en het zelf ervaren, zodat ieders favoriete leerstijl geprikkeld wordt en je de visie op meerdere lagen van jezelf kunt opnemen.

  Let op!
  Cluster A is dus een persoonlijk traject, waarin je alle levensthema's leert begrijpen.
  Cluster B leert je deze informatie toe te passen als EmotieCoach

  Je kunt alle modules los van elkaar reserveren en volgen, zodat je zelf je tempo (en betalingsspreiding) bepaalt.

  Na het volgen van alle A- en B-module kun je een toetsing doen voor opname in het EmotieCoach Overzicht d.m.v. een lidmaatschap (aanmelden kan via je B3-omgeving)

  Specialisatie Autisme

  Specialisatie Kinderen

  Ná het volgen van de basisopleiding EmotieCoaching is het mogelijk je verder te specialiseren
  in het coachen van mensen met autisme of het coachen van kinderen middels de EmotieCoaching.
  Hieronder zie je een samenvatting van de lesonderdelen en data. Wil je meer weten over dit traject? Klik dan onderaan het overzicht voor meer informatie

  C1 Herken autisme in je praktijk
  C2 Autisme en hypersensitiviteit
  C3 Autisme en het ontbreken van ik-referentie
  C4 Autisme en natuurwetmatig denken
  C5 Begeleiden van Autistische kinderen

  Meer informatie specialisatie Autisme >>

  Meer infomatie Specialisatie Kinderen >>

  Online en Op locatie

  Bijna al onze trainingsmodules zijn zowel online als op locatie te volgen. Op een paar uitzonderingen na. Coaching is immers een praktijkvak, dus dat vraagt oefenen in de  praktijk. In september start ieder jaar een nieuwe klas waarvoor alle trainingsmodules op locatie zijn gepland. Wil je de opleiding (deels) online volgen, dan kun je in principe ieder moment starten. Wel willen we je erop wijzen dat je de lessen zoveel mogelijk in de juiste volgorde doet. Wil je met een klas meelopen en je klasgenoten ook ontmoeten tijdens de docentcontacturen? Weet dan dat we die gepland hebben voor de klas die start in februari. Voor deze online klas hebben we een aantal dagen op het juiste moment op locatie gepland (zie voor data onderaan deze pagina)

  Op locatie:

  • Alle lesdagen van de klas die start in september
  • Verplicht op locatie voor online studenten:
   praktijkdagen en A1-2 (advies), B3a, B10
  • Supervisie 1
  • Intervisie

  Online:

  • De meeste trainingsmodules zijn online verkrijgbaar
  • online cursus Moeiteloos jeZelf zijn
  • B3b online interventietraining
  • Supervisie 2
  • Docentcontacturen

  de locatie

  Kloosterhotel ZIN

  Al onze trainingen worden gegeven in Kloosterhotel ZIN. Dit voormalig klooster heeft door de toevoeging van moderne architectuur een open en eigenzinnig karakter, maar de sfeer van het kloosterleven proef je er nog steeds. Bij kloosterhotel ZIN kunt u bewust samenkomen in een duurzame omgeving. Duurzame en hergebruikte materialen zorgen voor een natuurlijke uitstraling. Niet alleen eenvoud maar ook creatie werkt mee aan een succesvol samenkomen. Kunst is bij ZIN geen aankleding; ze is werkzaam aanwezig.

  Hier vindt je persoonlijke aandacht en heerlijke gerechten uit de 100% biologische keuken  met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Speciale dieetwensen worden met liefde door de kok voor jou bereidt. Gastvrijheid is voor ons een belangrijk uitgangspunt, wij laten u graag thuis en gezien voelen! Het huishouden wordt verzorgd door collega’s met een beperking.

  U kunt bij ZIN overnachten in minimalistisch ingerichte kamer. Op station Vught kan een taxibus geregeld worden voor deelnemers van de trainingen. Vraag naar de mogelijkheden bij de receptie van ZIN

  de trainer

  Vera Helleman

  Vera Helleman

  is schrijver van 'De emotie encyclopedie', voelexpert en oprichtster van het Emotie Expertise Centrum, zal je  tijdens deze opleiding meenemen in de wereld van emoties op een nuchtere, verhelderende en liefdevol confronterende manier.

  Vera is inspirerend spreker en trekt al jaren volle zalen. Zij heeft een achtergrond in de Integratieve Psychotherapie. Van jongs af aan bekeek zij de wereld vanuit gevoelsperspectief en was ze gefascineerd door de vragen: 'Waarom doen mensen wat ze doen en zeggen ze wat ze zeggen, terwijl dat heel vaak niet in overeenstemming is met hoe ze voelen?' Zij doorgrondde de wetten waarop onze realiteit stoelt en legde deze naast alle sociale regels waar volgens wij leven en ontdekte grote discrepantie.

  Docentcontact

  Voor hen die de opleiding grotendeels online willen volgen hebben we gezocht naar manieren om de verbinding met de opleiding te houden, je te inspireren en klasgenoten te ontmoeten. Ook voor hen die ondanks de trainingsdagen op locatie te volgen toch wat intensiever contact hebben hebben we de docent contacturen op het programma staan. Hoe werkt dit?

  • We ontmoeten elkaar in dezelfde frequentie als waar normaal lesdagen voor staan (eens per maand)
  • Dat gebeurt via ZOOM, zodat we elkaar ook kunnen zien en horen
  • Docentcontact behorende bij de A- en C-modules kun je per 'les' los inkopen
  • Docentcontact behorende bij de B-modules zit inbegrepen in het B3-traject
  • De data van deze contacturen vind je hier.
  • Ondanks dat ze gepland staan in lesvolgorde, mogen hier ook vragen gesteld worden van andere lessen van de desbetreffende cluster.

  wat anderen zeggen

  chantal

  Chantal Arends

  Leerkracht basisonderwijs / Doktersassistente

  "Ik ervaar de opleiding als één groot cadeau!
  Er vallen steeds meer kwartjes en ik ga mezelf en de ander steeds beter begrijpen.
  Er wordt volgens een duidelijke structuur informatie aangeboden en
  er is veel ruimte om de stof op mijn eigen manier te kunnen verdiepen."

  ellesbune

  Elles Buné

  (Natuurgeneeskundig) Therapeute

  "Een super leerzame en inspirerende opleiding! Een enorme verrijking voor zowel mijn persoonlijke/spirituele ontwikkeling als op professioneel gebied. Met het EmotieCoaching krijg ik een zeer effectieve 'tool' erbij om te gebruiken in mijn praktijk."

  2018-11-16

  Claudia Holvast

  Yoga docente

  "De opleiding heb ik als super inspirerend ervaren. De methode die gebruikt en aangeleerd wordt vind ik geniaal en daarbij heeft het mijzelf ongelofelijk veel nieuwe en enorm waardevolle inzichten gebracht. Vera’s kennis, inzicht, heldere kijk en kunde om dat op anderen/mij over te brengen vind ik fenomenaal. Ik ben super dankbaar voor wat ik allemaal heb mogen leren tijdens deze opleiding."

  IMG Ria k 2l_0013

  Ria Franssen

  Psychologe en Docent

  "De schoonheid en kracht van de didactiek van Vera zit hem in haar vermogen de werkelijkheid te vereenvoudigen zonder de verbinding met de diepe waarheid geweld aan te doen. Het is een eer om daarvan deelgenoot te mogen zijn."

  Niets is moeilijker dan belangrijke gedachten zo uit te dragen dat ieder mens ze begrijpt….
  (Arthur Schopenhauer)

  els

  Els Somers

  EmotieCoach en Yoga docente

  "Vera's cursus is duidelijk vanuit een diepe laag geschreven en zit (dus!) ongelooflijk knap in elkaar.
  Dit soort wijsheid dient dan ook met al onze lagen gelezen, bestudeerd en opgenomen te worden en kan maar geleidelijk tot ons komen.
  Nog steeds blijf ik nieuwe stukken, nieuwe dimensies ontdekken in Vera's teksten, bij elke nieuwe lectuur.

  Informatie video

  In deze video:

  • maak je kennis met de docent,
  • krijg je uitleg over wat EmotieCoaching uniek maakt,
  • zijn er oud-studenten aan het woord,
  • krijg je overzicht over de opbouw van de opleiding
  • en over de administratieve en organisatorische kant

  toetsing

  Als je je een vermelding wilt in ons overzicht van EmotieCoaches is het verplicht een toetsing af te leggen. Deze toetsing bestaat uit drie onderdelen:

  1. Een theoriegedeelte waarop getest wordt of je naast de nodige kennis ook het gewenste inzicht hebt.
  2. Het inleveren van 2 complete proefsessies op video inclusief reflectieverslagen over de sessie.
  3. Tevens wordt gekeken naar je ontwikkeling t.o.v. eerdere supervisie en tussentijds ontwikkelverslag

  Toetsingskaders

  • De kandidaat van de opleiding tot EmotieCoach is doordrongen van de betekenis van de 8 emotiegroepen, hun thema’s en functie op de verschillende lagen van het mens-zijn.
  • Tevens heeft zij te allen tijde voor ogen dat het keuzemoment, geschetst in het prisma van creatie, uitgangspunt is.
  • Zij heeft kennis en inzicht over de voordelen en valkuilen van de verschillende lagen van de mens, te zeggen: persoonlijkheidslaag en energetische laag (ziel).
  • Zij is doordrongen van de werking van de vijf natuurwetten en ziet de samenhang tussen de emoties en het meebewegen met deze wetten evenals de zin en onzin van alle menselijke regels waarnaar velen leven.
  • Zij weet hoe zij een gesprek moet voeren met een cliënt volgens de EmotieCoach methode en is kundig dit gesprek zo te sturen dat zij snel en efficiënt naar de kern van de zaak kan.
  • Vervolgens weet zij welke interventies zij kan toepassen op welke emotiegroep of is creatief een interventie te bedenken die tot een voor die emotiegroep constructief doel leidt.
  • De kandidaat is zich bewust van hoe de mens zich waant in verhalen en is kundig de cliënt hieruit te trekken en er daarnaast zeker zelf ook uit te blijven.
  • Zij gaat zo min mogelijk mee op de inhoud, maar blijft sturen op het proces.
  • Zij gebruikt te allen tijde emoties als insteek voor haar interventies.
  • Zij bepaalt niet wat de cliënt nodig heeft, maar houdt zich aan dat wat de emoties van de cliënt aangeven dat hij of zij nodig heeft op dat moment.
  • Hiernaast kijken we ook goed of de EmotieCoach in opleiding op persoonlijk vlak toe is aan het uitvoeren van het coachvak.

  na de opleiding

  • Kun je vanuit een werkelijk doorleefd begrijpen, de methodiek inzetten in je huidige werk.
  • Kun je je middels een jaarlijks lidmaatschap vermeldt worden in ons overzicht van EmotieCoaches en daarmee genieten van onze PR. Hiervoor is het nodig een toetsing af te leggen en mag je jezelf EmotieCoach noemen.
  • Heb je ook een diep inzicht gekregen in de natuurlijke structuren van het leven en kun je deze in je eigen leven toepassen.

  Met werkelijk inzicht en de houvast van deze methodiek kun je in enkele minuten de ander terug naar zijn of haar krachtige kern begeleiden.”

  Doelstelling

  Onze missie is deze visie over emoties gemeengoed te maken en hopen met deze opleiding Vera’s inzichten breder gedragen de wereld in te zetten.

   

  praktische informatie

  • Deze opleiding is gecertificeerd door het CRKBO
  • De opleiding wordt ook geaccrediteerd door sommige beroepsverenigingen. Kijk op PE online of vraag aan je beroepsvereniging of deze punten toekennen.
  • De trainingsdagen vinden op woensdagen plaats in Kloosterhotel ZIN in Vught (zie onze agenda)
  • Alle opleidingsdagen zijn inclusief lunch, koffie & thee, maar zonder overnachting
  • Wil je de opleiding online volgen dan vind je hier ons aanbod
  • De lessen vinden plaats eens per maand, zodat je in het leerproces blijft,
   maar ook voldoende tijd hebt om te studeren en de lesstof te integreren.
  • De klas die de opleiding graag op locatie volgt start op woensdagen in september
  • De klas die voornamelijk online zal studeren start in februari
  • De modules kun je ook volgen, als je enkel in een bepaald onderwerp geïnteresseerd bent.
  • De prijs van de totale opleiding is variabel:
   Prijs per module op locatie: €195
   Prijs per online module: €98
   Prijs voor B3-traject: €870
   Betaling kun je uitspreiden, omdat deze per module betaald wordt.
  • Toetsingskosten zijn € 275
   Deze is in principe bedoeld voor mensen die een praktijk als EmotieCoach willen en zich hiermee willen profileren via ons EmotieCoach overzicht. Iedereen kan sowieso een bewijs van deelname aanvragen.
  CRKBO-logo

  KOSTENPLAATJE:

  Klik voor een vergroting

  Let op!
  Je moet jezelf per module opgeven. Hierdoor bepaal je zelf de verspreiding van de betaling.

  • Het jaarlijks lidmaatschap van het EmotieCoach overzicht kost €50 (ex. btw)
  • Her-toetsing kosten zijn € 65. Hiervoor moet je één video inleveren waarop een voldoende verbetering blijkt van je leerdoelen.
  • De prijzen voor de studiedagen, evaluatie en toetsing zijn btw vrij.
  • Op deze activiteiten zijn onze algemene voorwaarden van kracht
  • Annuleren is kosteloos mogelijk tot een maand voor de datum, tot 1 week voor de datum zal 50% van de totaalsom worden teruggeboekt, daarna is geen restitutie meer mogelijk.
  • Bij ziekte kun je wel toegang krijgen tot de online versie indien beschikbaar, maar gelden verder bovenstaande annuleringsvoorwaarden. Dit geldt ook voor wisselen van tickets.

  Vooropleidingseisen en toelating

  Vooropleidingseisen

  • Niets is zo leerzaam als het leven zelf, zeker als het gaat om emoties, wij zijn daarom niet heel strak in vooropleidingseisen, maar vragen ongeveer HBO denk- en werkniveau. Er komt veel informatie op je af en huidige studenten geven aan dat de opleiding best pittig is.
  • Een vooropleiding in zorg & welzijn, onderwijs of ander maatschappelijk en/of mensgericht vakgebied is een pre, maar niet noodzakelijk.
  • Wij verwachten dat aanstaande EmotieCoaches kunnen kijken vanuit het perspectief van de observator en niet vast zitten in persoonlijk standpunt. (Meer hierover in het boek: Moeiteloos jeZelf zijn')
  • Het belangrijkste vinden wij jouw motivatie, want uit enthousiasme spreekt al een basis geschiktheid.

  Toelating B3-module traject

  Voor deelname aan het b3-traject vragen wij je om een intakeformulier in te vullen en een filmpje te maken waarin je ons verteld wat je hebt opgestoken van het a-module traject. Dit om je te zien, te ervaren en je geschiktheid af te tasten. Ook vragen wij dat je alle A-modules hebt gevolgd plus B1-2 in ieder geval in de planning hebt. Mochten wij de indruk krijgen dat je niet geschikt bent als EmotieCoach óf er nog niet aan toe zijn, dan nemen we contact met je op en bespreken we de mogelijkheden voor jou persoonlijk.

  Data per klas

  Je kunt op twee momenten de opleiding starten: september en februari. In september start er een groep die alle trainingen op locatie kan volgen, in februari hebben we een planning gevolgd die aansluit bij mensen die de opleiding (deels) online willen volgen. Een aantal dagen zijn verplicht op locatie, daarin is gefasciliteerd voor beide groepen.
  Wij adviseren je voldoende procestijd tussen de trainingen te nemen en daarom hebben we een opzet gemaakt van de volgorde en maandplanning voor beide startdatum (de gehele opleiding neemt dus zo’n 2,5 jaar in beslag)

  Klas ROOD sep 2020 Klas GEEL jan 2021 Klas BLAUW sep 2021 Klas ORANJE feb 2022 Klas GROEN sep 2022 Klas PAARS feb 2023

  Locatie

  Online

  Locatie

  Online

  Locatie

  Online

  A1-2 Leren leven op je emotionele kompas 7-8 sep 20 11-12 jan 21 7-8 sep 21 9-10 feb 22 7-8 sep 22 1-2 feb 23
  A3 Emotiegroep Liefde 23-sep-20 8-feb-21 6-okt-21 Maart 5-okt-22 Maart
  Moeiteloos jeZelf zijn
  A4 Emotiegroep Vreugde 14-okt-20 8-mrt-21 3-nov-21 April 4-nov-22 April
  A5 Emotiegroep Afkeer 4-nov-20 12-apr-21 1-dec-21 Mei 30-nov-22 Mei
  A6 Emotiegroep Schaamte/Schuld 18-nov-20 17-mei-21 5-jan-22 September 4-jan-23 September
  A7 Emotiegroep Verdriet 11-dec-20 7-jun-21 2-feb-22 Oktober 8-feb-23 Oktober
  A8 Emotiegroep Angst 6-jan-21 20-sep-21 2-mrt-22 November 8-mrt-23 November
  A9 Emotiegroep Verbazing 27-jan-21 oktober 30-mrt-22 December 12-apr-23 December
  10 Emotiegroep Boosheid 3-mrt-21 november 11-mei-22 Januari 10-mei-23 Januari
  B1-2 De EmotieCoach gespreksmethodiek 17-18 mrt 21 december 20-21 sep 22 Februari 13-14 sep 23 Februari
  B3a Intervisietraining 24/31 mrt 21 17/19 jan 22 28/29 sep 22 15-mrt-23 20-sep-23 13-mrt-24
  B3b Online interventietraining
  B4 Van verhaal naar verbinding 21-apr-21 februari 19-okt-22 April 25-okt-23 April
  Supervisie1
  B5 Non-verbale emotiesignalen leren zien en gebruiken 12-mei-21 maart 16-nov-22 Mei 22-nov-23 Mei
  EmotieCoach consult
  Praktijkdag voor B3 studenten en proefcliënten 13-okt-21 1-jun-22 14-dec-22 30-aug-23 13-dec-23 28-aug-24
  B6 Taal als interventiemethode in het coachgesprek 2-jun-21 april 11-jan-23 Oktober 10-jan-24 Oktober
  B7 De coach maakt het verschil 30-jun-21 16-5-2022 (online) 15-feb-23 8-nov-23 7-feb-24 6-nov-24
  Werken met proefcliënten
  Supervisie2
  B8 Projecties inzetten voor inzicht 15-sep-21 september 22-mrt-23 December 6-mrt-24 December
  Praktijkdag voor B3 studenten en proefcliënten 26-jan-21 14-dec-22 19-apr-23 13-dec-23 10-apr-24 11-dec-24
  B9 De correlatie tussen emoties en fysieke klachten 24-11-2021 / 23-mrt-22 november 17-mei-23 Februari 8-mei-24 Februari
  B10 Natuurwetten en energiewerk 15-dec-21 10-okt-22 14-jun-23 27-mrt-24 5-jun-24
  Toetsing tbs plaatsing in EmotieCoach overzicht Jan-feb Nov-Jan Jul-sep Apr-jun Jul-sep Apr-jun
  C1 Autisme in je praktijk 9-mrt-22 (online) februari 25-sep-23 Augustus 25-sep-24 Augustus
  C2 Autisme en hypersensitiviteit 6-apr-22 (online) maart 11-okt-23 September 23-okt-24 September
  C3 Autisme en het ontbreken van ik-referentie 9-mei-22 (online) april 15-nov-23 Oktober 20-nov-24 Oktober
  C4 Autisme en natuurwetmatig denken 8-jun-22 (online) Mei 6-dec-23 November 16-dec-24 November
  C5 Begeleiden van Autistische kinderen 14-sep-22 (online) juni 24-jan-24 December 22-jan-25 December
  EEC logo liggend wit-oranje
   
  OMDAT INZICHT HET VERSCHIL MAAKT

  Het Emotie Expertise Centrum heeft als doelstelling het overdragen van kennis en inzicht over de functie, boodschap, werking van en omgang met emoties.
  Wij streven ernaar dat emoties weer de positieve aandacht krijgen die ze verdienen, zodat de mens in balans met zichzelf en zijn omgeving kan functioneren.

  STUDIE ADVIES ?

  Ben je geïnteresseerd in onze opleiding of trainingen en/of wil je graag overleggen met een studie adviseur? Doe hier een terugbel verzoek en word binnen 3 werkdagen teruggebeld.

  Abonneer je op onze nieuwsbrief

  En blijf op de hoogte!

  We gebruiken MailChimp als ons marketingautomatiseringsplatform. Door hieronder te klikken en dit formulier in te dienen, erkent u dat de door u verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp.

  Something went wrong. Please check your entries and try again.
  0
   0
   Jouw winkelmand
   Winkelmand is leegTerug naar shop
   Scroll naar top