Emoties zullen geen taboe meer zijn

Emotie Expertise Centrum B.V.

Het EEC (Emotie Expertise Centrum) heeft als doelstelling het overdragen van kennis en inzicht over de functie, boodschap, werking van en omgang met emoties.
Wij streven ernaar dat emoties weer de positieve aandacht krijgen die ze verdienen, zodat de mens in balans met zichzelf en zijn omgeving kan functioneren.
Emoties zijn van alle tijden, alle culturen, leeftijden en religies. Iedereen heeft ze. Toch worden ze lang niet altijd opgemerkt, laat staan erkend noch naar geluisterd. Dat is zonde als je bedenkt dat emoties een belangrijk gereedschap zijn dat wij tot onze beschikking hebben om  onszelf voort te bewegen in het leven in afstemming met onze existentiële zelf. 

Wij weten dat emoties verrijkend zijn als je eenmaal begrijpt waar ze voor zijn. Wij hebben daarom als missie informatie te verstrekken daar waar er met mensen en emoties gewerkt wordt. Dat doen wij door:

CRKBO-logo
Print

het EEC-team

64B2

Vera Helleman

Founder
Vera is bedenker van EmotieCoaching en de 8 emotiegroepen. Schrijfster van het boek 'De emotie encyclopedie' en oprichtster van het Emotie Expertise Centrum. Zij is verantwoordelijk voor alle inhoud en uw trainer.
portretfoto marko 3

Marko Helleman

Directeur
Marko is onze rots in de branding en ideeënfabriek. Al meer dan 25 jaar ondernemer. Hij helpt ons allemaal dezelfde kant op kijken en bewaakt het bedrijfsproces.
Ineke

Ineke Hoogland

Floormanager
Bij Ineke is de leiding tijdens trainingsdagen in goede handen. Zorgzaam op de kwaliteit, de deelnemers en de trainer. Zij staat voor je klaar met informatie, steun en sturing.
rebekka

Rebekka Mlinar

Designer
Overal waar design nodig is: folders, lesmappen, logo's, opmaak van boeken... daar komt Rebekka in het spel.
2018-11-02

Zoek een gecertificeerd 

Onze EmotieCoaches

Verspreid over Nederland en Belgie
Opgeleid door Vera Helleman met allemaal een eigen stijl, kwaliteit en achtergrond en daarom breed inzetbaar. Onze EmotieCoaches assisteren tijdens trainingen, bieden nazorg in bedrijven na onze trainingen en staan klaar voor persoonlijke consulten.
EEC logo liggend wit-oranje
 
OMDAT INZICHT HET VERSCHIL MAAKT

Het Emotie Expertise Centrum heeft als doelstelling het overdragen van kennis en inzicht over de functie, boodschap, werking van en omgang met emoties.
Wij streven ernaar dat emoties weer de positieve aandacht krijgen die ze verdienen, zodat de mens in balans met zichzelf en zijn omgeving kan functioneren.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Something went wrong. Please check your entries and try again.

We gebruiken MailChimp als ons marketingautomatiseringsplatform. Door hieronder te klikken en dit formulier in te dienen, erkent u dat de door u verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp.

Founder

Vera Helleman is oprichter van het EEC, schrijfster van 'De emotie encyclopedie' en founder van het gedachtegoed rondom de acht emotiegroepen en hun betekenissen. Tevens trainer van de EmotieCoach opleiding.

Winkelmand
Scroll naar top