Emoties geven feedback uit jouw binnenwereld

Emotie Expertise Centrum B.V.

Het EEC (Emotie Expertise Centrum) heeft als doelstelling het overdragen van kennis en inzicht over de functie, boodschap, werking van en omgang met emoties.
Wij streven ernaar dat emoties weer de positieve aandacht krijgen die ze verdienen, zodat de mens in balans met zichzelf en zijn omgeving kan functioneren.
Emoties zijn van alle tijden, alle culturen, leeftijden en religies. Iedereen heeft ze. Toch worden ze lang niet altijd opgemerkt, laat staan erkend noch naar geluisterd. Dat is zonde als je bedenkt dat emoties een belangrijk gereedschap zijn dat wij tot onze beschikking hebben om  onszelf voort te bewegen in het leven in afstemming met onze existentiële zelf. 

Wij weten dat emoties verrijkend zijn als je eenmaal begrijpt waar ze voor zijn. Wij hebben daarom als missie informatie te verstrekken daar waar er met mensen en emoties gewerkt wordt. Dat doen wij door:

CRKBO-logo
Print

het EEC-team

64B2

Vera Helleman

Founder
Vera is bedenker van EmotieCoaching en de 8 emotiegroepen. Schrijfster van het boek 'De emotie encyclopedie' en oprichtster van het Emotie Expertise Centrum. Zij is verantwoordelijk voor alle inhoud en uw trainer.
portretfoto marko 3

Marko Helleman

Directeur
Marko is onze rots in de branding en ideeënfabriek. Al meer dan 25 jaar ondernemer. Hij helpt ons allemaal dezelfde kant op kijken en bewaakt het bedrijfsproces.
Ineke

Ineke Hoogland

Opleidingscoördinator
Bij Ineke is alle organisatie in goede handen. Zorgzaam op de kwaliteit, de studenten, de officiele regels en ons team van EmotieCoaches. Zij beantwoordt alle vragen rondom onze trainingen en opleidingen.
Anne-Neijnens-3

Anne Neijnens

Marketing & Administratie
Anne is onze engel. Schakel tussen jou en ons. Zij die alles weet en communiceert en deze informatie doorspeelt of verwerkt.
rebekka

Rebekka Mlinar

Designer
Overal waar design nodig is: folders, lesmappen, logo's, opmaak van boeken... daar komt Rebekka in het spel.
20181031_104151

Zoek een gecertificeerd 

Onze EmotieCoaches

Verspreid over Nederland en Belgie
Opgeleid door Vera Helleman met allemaal een eigen stijl, kwaliteit en achtergrond en daarom breed inzetbaar. Onze EmotieCoaches assisteren tijdens trainingen, bieden nazorg in bedrijven na onze trainingen en staan klaar voor persoonlijke consulten.