Emoties geven feedback uit jouw binnenwereld

Emotie Expertise Centrum B.V.

Het EEC (Emotie Expertise Centrum) heeft als doelstelling het overdragen van kennis en inzicht over de functie, boodschap, werking van en omgang met emoties.
Wij streven ernaar dat emoties weer de positieve aandacht krijgen die ze verdienen, zodat de mens in balans met zichzelf en zijn omgeving kan functioneren.
Emoties zijn van alle tijden, alle culturen, leeftijden en religies. Iedereen heeft ze. Toch worden ze lang niet altijd opgemerkt, laat staan erkend noch naar geluisterd. Dat is zonde als je bedenkt dat emoties een belangrijk gereedschap zijn dat wij tot onze beschikking hebben om  onszelf voort te bewegen in het leven in afstemming met onze existentiële zelf. 

Wij weten dat emoties verrijkend zijn als je eenmaal begrijpt waar ze voor zijn. Wij hebben daarom als missie informatie te verstrekken daar waar er met mensen en emoties gewerkt wordt. Dat doen wij door:

CRKBO-logo
Print

het EEC-team

Vera Helleman

Vera

Founder & Trainer
Vera is bedenker van EmotieCoaching en de 8 emotiegroepen. Schrijfster van het boek 'De emotie encyclopedie' en oprichtster van het Emotie Expertise Centrum. Zij is verantwoordelijk voor alle inhoud en uw trainer.
portretfoto marko 3

Marko

Directeur
Marko is onze rots in de branding en ideeënfabriek. Al meer dan 25 jaar ondernemer. Hij helpt met de cijfertjes, leidt het bedrijf en bewaakt het bedrijfsproces.
Emotiecoach Tineke

Tineke

Floormanager
Tineke is de organisatorische spin in het web tijdens trainingsdagen. Bij haar kun je ter plaatse terecht voor al je praktische vragen en zal zij zorgdragen dat een ieder ontvangt wat hij of zij nodig heeft.
Emotiecoach Ineke

Ineke

Supervisor & Examinator
Ineke is nauw verbonden aan het EEC als supervisor en als examinator voor hen die in het EmotieCoach netwerk willen. Zij is eerlijk, duidelijk en heeft een scherp observerend oog.
lucy

Lucy

Klanten service
Lucy behandelt onze reserveringen, bestellingen, inkomende mail en alles wat daaruit voortvloeit. Zij is jouw eerste contactpersoon en is altijd weer even lief, vriendelijk en dienstbaar.
Bloggen

Jan Willem

Techniek
JW is onze steun en toeverlaat als het om techniek gaat. De bouw van de website en alle calamiteiten die daar plaatsvinden staan onder zijn supervisie en zorg.
rebekka

Rebekka

Designer
Overal waar design nodig is: folders, lesmappen, logo's, opmaak van boeken... daar komt Rebekka in het spel.
Emotiecoach netwerk

Onze EmotieCoaches

Verspreid over Nederland en Belgie
Opgeleid door Vera Helleman met allemaal een eigen stijl, kwaliteit en achtergrond en daarom breed inzetbaar. Onze EmotieCoaches assisteren tijdens trainingen, bieden nazorg in bedrijven na onze trainingen en staan klaar voor persoonlijke consulten.

Zoek een gecertificeerd   

EEC logo liggend wit-oranje
 
OMDAT INZICHT HET VERSCHIL MAAKT

Het Emotie Expertise Centrum heeft als doelstelling het overdragen van kennis en inzicht over de functie, boodschap, werking van en omgang met emoties.
Wij streven ernaar dat emoties weer de positieve aandacht krijgen die ze verdienen, zodat de mens in balans met zichzelf en zijn omgeving kan functioneren.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Something went wrong. Please check your entries and try again.

We gebruiken MailChimp als ons marketingautomatiseringsplatform. Door hieronder te klikken en dit formulier in te dienen, erkent u dat de door u verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp.

Founder

Vera Helleman is oprichter van het EEC, schrijfster van 'De emotie encyclopedie' en founder van het gedachtegoed rondom de acht emotiegroepen en hun betekenissen. Tevens trainer van de EmotieCoach opleiding.

Winkelmand
Scroll naar top